tOMABRE Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 ti proto mozhesh da igrash za austrougarsku :) meni se isto veoma dopada ova ekipa. iskreno ne znam kakvi su aleksa i migzi ali mislim da ako se vec reprezentacija podmladjuje, onda je moralo da se nadje mesta i za jordana. Aleksa je ubica, migzi je veoma dobar takodje... Dobar je i Jordan, ali ne mogu sad svi da igraju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 lol...GL Never Seen Before By Godfathergaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 A cekaj, cilj je bio da se podmladi reprezentacija? Onda treba da igraju ove mlade nade a ne da bleje na papiru. U svakom slucaju, bice zanimljivo :D Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 (edited) Ok je ekipa sa tim sto Aleksa treba da igra u prvoj postavi :) Edited December 24, 2010 by BIZA I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 shto ovaj bizha voli da ostavlja kontraverzne postove pa posle da ih edituje kao da nishta nije bilo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Ja pravim Nisku reprezentaciju, pm me ko je zainteresovan. Jugoistok bre! Borba protiv sistema i POWER TO THE PEOPLE! :D Meni je ovo sasvim ok sastav, naravno da svako ima svoj izbor igraca, ali mislim da je ovaj najpriblizniji onome koji bih i ja postavio. Idemo Duuuuuuuuuu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 srecno svima ! uk1 nabadaba :) DEEPiNSIDE.MATRIX Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 shto ovaj bizha voli da ostavlja kontraverzne postove pa posle da ih edituje kao da nishta nije bilo :D izvini ima uvredjenih I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Mr.Bizicu bi bili ljubazni da date izjavu za tv pink ? ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 i treba :) migzi bi trebao u prvu ;) Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEKSANDARRRR_K Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Auuuuuuuu al je ovo tankooooooo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~bata Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 gl momci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Mr.Bizicu bi bili ljubazni da date izjavu za tv pink ? ^_^ Ovaj , Ovaj pozdrav svim gledaocima televizije Pink , kao nekadasnji reprezentativac dvoumim se dal bi Jordan Tashkovic trebalo igrati u ekipi zato sto zasluzuje mesto , moguce da ga jebe to sto ima preveliku kosu pa ostali saigraci i treneri ne mogu da vide njegov ekran od te silne kose, ali opet kako god to se da srediti. Pozdrav Tashkovicu iz Kikinde mestu gde mi je rodjena majka i mnogo me veze to mesto :D <3 I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Ko uopste odlucuje ko ce igratu za tu reprezentaciju? Btw, srecno sa ovom ekipom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixy! Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Ovaj , Ovaj pozdrav svim gledaocima televizije Pink , kao nekadasnji reprezentativac dvoumim se dal bi Jordan Tashkovic trebalo igrati u ekipi zato sto zasluzuje mesto , moguce da ga jebe to sto ima preveliku kosu pa ostali saigraci i treneri ne mogu da vide njegov ekran od te silne kose, ali opet kako god to se da srediti. Pozdrav Tashkovicu iz Kikinde mestu gde mi je rodjena majka i mnogo me veze to mesto :D <3 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shev Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Ok je ekipa sa tim sto Aleksa treba da igra u prvoj postavi :) Da aleksa igra malo vise igru,mozda bi i igrao u prvoj :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Da aleksa igra malo vise igru,mozda bi i igrao u prvoj :D e jebiga :) nisam upucen povlacim rec onda :) I wish that BACKSPACE works in life!. Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
fitjfiritj Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 odlican sastav :) NAPRED GUZATI TELETABISU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clan+Lotta Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 jordanovo vreme tek dolazi :) kbp//Lotta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hadz1 Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Ok je ekipa sa tim sto Aleksa treba da igra u prvoj postavi :) +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Ovo je najbolja moguca ekipa. Ne trebaju nam najbolji moguci pojedinci. Counter-Strike je timski sport. Ti proto mozes da igras za C selekciju, posto sam B vec organizovao, javi se ako si zainteresovan. da da da sigurno su najbolji !!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 da li moze neko, od ove gospode koja kazu da ovo nije najbolji tim, da mi kaze koji to igrac treba da igra, i umesto koga? Unapred zahvalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 da da da sigurno su najbolji !!!!!!!!!!!! Drago mi je da delis moje misljenje. Sada cu lakse i spokojnije spavati. Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 da li moze neko, od ove gospode koja kazu da ovo nije najbolji tim, da mi kaze koji to igrac treba da igra, i umesto koga? Unapred zahvalan. Ma daleko od toga da je ovo losa repka....Sto se tice prve postave bolja da bude ne moze...Ali mogli ste npr. da zovete nekog iz nsb kao sto su mali dimke,triger,soul itd ili nikk-a iz urbanExp.! To je moje misljenje!! Ali posto se ja nista ne pitam onda ;)))) GLGL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 ti proto mozhesh da igrash za austrougarsku :) meni se isto veoma dopada ova ekipa. iskreno ne znam kakvi su aleksa i migzi ali mislim da ako se vec reprezentacija podmladjuje, onda je moralo da se nadje mesta i za jordana. Jordan nazhalost ne mozhe da igra za nashu repku obzirom da ima madjarsko drzhavljanstvo a poreklom je Rumun. Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts