Dzere Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 (edited) E ovako Imam kablovski internet od kopernikusa 4mb/512kb/s Hteo bih da povezem na jos 1 komp. koji je nekih 10tak (malo manje) metara udaljen U drugoj sobi u stanu...Pokusao sam sa TP-Link wireless G Routerom (ali nece da ocita modem) i kupio USB za drugi komp koji kao nalazi te wireless signale i nakaci se na njih. Zanima me da li postoji neka druga opcija da bude wireless ili cu morati da povezujem kablovima i ako neko zna ako moze da napise kako se to radi. Hvala Nadam se da sam bio jasan jer se bas i ne razumem u to povezivanje Edited December 23, 2010 by Dzere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 Pa prvo nije bas najjasnije kako to nece ruter da ocita modem. Utakni lan kabl iz modema u wan port na ruteru (jedan koji je drugom bojom obelezen od svih ostalih). Uz mozda reset modema, to bi bilo sve sto treba da uradis da dobijes wireless signal. Nadji nekoga sa laptopom ili mobilnim koji ima wifi da proveris da li si to uspeo. A i ti usbovi rade jako jednostavno, mislim cak da su plug&play (bar je tako u kaficu kod mene u klubu). A ako bas nije automatski, ima sigurno uputstvo od par koraka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzere Posted December 23, 2010 Author Report Share Posted December 23, 2010 Uspeo sam sa ruterom,sad me nesto drka usb al' cu srediti nekako xD Delete post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts