Longleyy Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 (edited) Lose sam se izrazio, za ono sto sada treba da pocne da radi i za ciljeve zadate, bilo koji aerobik je beskoristan :). A svaki aerobik je odlican vid aerobnog treninga, ali njegov najveci domet je odrzavanje, eventualno mrsavljenje uz dobru ishranu. Ali tesko moze da odradi body recomposition, a to je ono sto treba. Ako gledamo sa aspekta ozbiljnog treniranja, aerobik je odlicna stvar za ozbiljno utreniranu devojku koja osim redovnih 4 dana u teretani, ima i dva aerobika kao vid aerobije. Ruku na srce ne znam moze li i p90x, ali browsujuci netom, izgleda da moze da da fine rezultate. Pritom i izgleda kao najbolji izbor u trenutnoj situaciji. Edited January 9, 2013 by LongIey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2013 Report Share Posted January 9, 2013 Ako se bude pridržavala plana ishrane, 85% posla je uradila, to je i tebi jasno. Takođe, nigde (pa ni radeći p90x) neće nabaciti mišićnu masu kao u teretani, to isto znaš, tako da pretpostavljam da je cilj da podigne tonus, izgubi salo i popravi kondiciju. Za to je p90x odličan. Čak joj puni p90x program (6x nedeljno) možda i ne treba. Pogledaj malo kakvi su treninzi, pa joj odaberi šta će da radi, i to onda rotiraj (tri nedelje neka radi to što joj ti zadaš, pa jednu nedelju recovery&ab focus, pa naredne tri nedelje ubaciš neki novi trening, pa opet recovery, itd.) Inače, ne, nije na samim klipovima objašnjeno kojim se redosledom rade treninzi, to je u propratnim PDF-ovima. Na klipovima objašnjava i demonstrira vežbe, al ako devojka nije upoznata sa engleskim teretana žargonom, trebaće joj tvoja pomoć da skapira tačno šta kako. Biće joj jasno u opštim crtama, ali ima dosta finesa kod vežbanja koje je lako zaboraviti ako ne razumeš kad te "trener" podseća. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Jos metar dana i krecem sa p90x tretmanom.. Krenuo sam sa sprintevima a dao sam sebi zadatak da krenem sa p90x treningom od prvog juna. Ivane, jel si i dalje u p90x ili si prestao ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 jok, teretana tri puta nedeljno i duplo manje hrane, rezultati su tu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 ja evo radim nekih mesec dana, ali samo par programa - core, kardio, ab ripper i strech. Sve to u kombinaciji sa trcanjem, naravno manje jedem, i poprilicno sam zadovoljan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 Bravo tebra, samo napred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts