DSiege Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 (edited) Dakle, trazim old school account, sa sto vise FoS - ova, tipa vanilla pvp titule, ali posto ce verovatno da vrate te pvp titule u kataklizmi nije toliki akcenat na njima, dalje, titule iz BC-a.. champion of naru, hand of A'Dal, retki tabardovi dolaze u obzir - tipa tabard of the argent dawn .. unobtainable mountovi .. Amani war bear, swift Razashi raptor, AQ mount xD ... ne bih se bunio i za nekog spectralca ;)gear i gold nije bitan, account ne mora da bude WotLK, a character moze da bude i lvl 70 ako nije igran od BC- a, pozeljno je da character bude Alijansa i da bude pala, hunter, mage. Tip accounta koji trazim je u principu neko ko je bio aktivan igrac u vanilli i TBC - u i onda dalje nije igrao. PM me armory link( ako nije outdated - u tom slucaju brief opis chara u pm - u), a ja cu kontaktirati ako sam zainteresovan. Edited November 28, 2010 by Oockee89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234916557 Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSiege Posted November 27, 2010 Author Report Share Posted November 27, 2010 (edited) da video sam taj post i preznojio sam se :) realno taj acc vredi i vise nego sto ga cenis, ne verujem da mogu toliko da izdvojim, najidealnije bi mi bilo da zabodem neki frozen od tbca. Edited November 27, 2010 by Oockee89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 treba naci tako nesto, plus da bude i sigurno, sto je sve teze i teze, masa dece i skamera se odomacila ovde. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSiege Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 apsolutno se slazem. mnogo, mnogo scamera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letha Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) brate evo ti pogledaj mog priesta lvl 70 budzio sam ga dosta xD http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Lethaa , ako te nesto zanima imas br. 062-819-45-70 Edited November 28, 2010 by leta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 sta si budzio? imas 2 fosa? Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
letha Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) sta te bole uvo sta sam budzio i sta se trpas....nije te niko pito za misljenje...lik je po meni extra za taj lvl ...i on ce mi reci dal je lik ok a ne ti...jos sa obzirom da bi ga dao za 30-40 eura a samo vanilla i tbc kostaju skoro tolko, ja mislim da je ok deal. Edited November 28, 2010 by leta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 vanilla+tbc+wotlk=20€ Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
letha Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) lol, kurac moj i woltk , samo vanilla i tbc su 20 eura ako ti imas i woltk za 20 eura rado cu kupiti. Edited November 28, 2010 by leta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 http://eu.battle.net/en/int?r=bnet Evo ti i kurac WotLK. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 http://eu.battle.net/en/promotion/ L2Read ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Dakle, trazim old school account, sa sto vise FoS - ova, tipa vanilla pvp titule, ali posto ce verovatno da vrate te pvp titule u kataklizmi nije toliki akcenat na njima, dalje, titule iz BC-a.. champion of naru, hand of A'Dal, retki tabardovi dolaze u obzir - tipa tabard of the argent dawn .. unobtainable mountovi .. Amani war bear, swift Razashi raptor, AQ mount xD ... ne bih se bunio i za nekog spectralca ;)gear i gold nije bitan, account ne mora da bude WotLK, a character moze da bude i lvl 70 ako nije igran od BC- a, pozeljno je da character bude Alijansa i da bude pala, hunter, mage. Tip accounta koji trazim je u principu neko ko je bio aktivan igrac u vanilli i TBC - u i onda dalje nije igrao. PM me armory link( ako nije outdated - u tom slucaju brief opis chara u pm - u), a ja cu kontaktirati ako sam zainteresovan. http://eu.battle.net/en/promotion/ L2Read ! So much about learning to read. Nemoj biti bezobrazan i prost, nije lepo. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts