Coyote Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 El neko igrao ovo remek delo? Ja se s vremena na vreme zanimam sa ovom igrom vec 3 godine :D Ko ima viska slobodnog vremena neka proba, http://www.flashbored.com/Action/14/Swords-and-Sandals-2-Full-Version-Free.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 igro sam ja, secam se da je bila neka frka sa sejvovanjem, cak i krekovanu verziju kad skinem, ne smem da je gasim jer ne pamti. elem, vidim, okacio si dvojku, trojka je sranje i bas me je razocarala, mnogo hteli, mnogo zapoceli... ja sam igrao, ali nisam nesto stizao mnogo ma koliko se trudio, posle sam toliko prso da nisam mogao ni do pola dokle sam stizao:) aj bas cu sad opet da krenem, da vidim. secam se da sam prelazio onog belog nindzu i ono krme sto ide posle, mislim da nikad nisam stigao dalje. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 kasnije ide zeus i jos nekoliko baja, ja mislim da nisam presao igru, a stigao sam do ko zna dokle :D uglavnom fora je igrati bar meni kao agility xD okacih drugi deo jer mi je najbolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 agility i ja picim, ali sam ranije znao i ostale seme. agility je trip jer se mnogo kockas prvih 5-6 fajtova. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 kakva zaraza, bezi bre ovo ne igram vise izgubio sam sat vremena u roku od minut 1 Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 meni tu gde si okachio nece da sachuva gladijatora, anyone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 (edited) sa jedno 3 godine zakasnjenja :D nemam, pojma ja igram na poslu ponekad ovo, i igram dok ne izginem :D :D Edited August 19, 2013 by Coyote Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts