Jump to content

WTS shadowmourne WAR (ima rare titula / mounteva) + 3 alta

Silphy

Recommended Posts

Nudim apsolutno sav info od accounta (ukljucujuci i ID sken,slike keyeva,secret question i answer itd)

MAIN - Night Elf Warrior :

- 6045 achievements

- 16 FoS

- SHADOWMOURNE legendary

- Hand of A'dal , Champion of Naru - unobtainable , Glory of the Hero, Glory of the Ulduar Raider

- Tabard of Flame(rare TCG tabard priced 25$) + Tabard of the Void (rare TCG tabard priced 20$) + on Shaman Alt Tabard of Brilliance( rare TCG tabard priced 30$)

- Rusted Proto-Drake(310% Ulduar mount) Blue Proto-Drake (ultra rare mount),Red Proto-Drake(rare mount) , Brewfest mount

- 37 companions (Clockwork Rocket Bot +Crashin' Thrashin' Racer - unobtainable)

- Alchemy / Blacksmithing + Cooking / Fishing / First Aid ---> all maxed

- 264 / mostly 277 gear (full sanctified ymirjar set included)

- 40.000 gold + bank filled with stuff

ALTS:

WARLOCK

SHAMAN

PALADIN

+ lvl 63 ROGUE and some lov level chars

Uglavnom 245-264 gear (lock je najbolji alt - najbolje gearan alt)

Javiti se ili tu na PM ili na broj mobitela s nekom lijepom ponudom 00385977-96-96-79 (iz Zagreba sam inace ;) )

Edited by Silphy

Matori,nikad ne stavljaj armory link legendary lika koji prodajes.

Veruj mi :)

Hvala na savjetu,ali zasto ne :) ?

Pa blizzard ne moze dokazati da ja prodajem ovaj acc..jednako tako mogu bilo cijeg lika kopirat i pisati da ga prodajem hehe ; )

Ali za svaki slucaj cu maknuti link onda...PM-e me za link :D

Ja sam imao problem doduse ranije,resen je naravno.

Evo prodao sam pre par dana lika brutalno dobrog(ok hvalim se :D) i nisam ostavio armory linkove,podrazumeva se da ce kupac doci kod tebe na inspect.

Srecno sa prodajom!

Puno hvala onda na savjetu : ))

A evo imam dosta ponuda ali sve su mi niske x) Ne znam zasto ljudi misle da legendary / vanity accounti gube na vrijednosti pri izlasku nove ekspanzije...Gube prosjecni accounti s dobrim gearom (posto se gear brzo mijenja) x)

U svakom slucaju gz na prodaji ;)

Puno hvala onda na savjetu : ))

A evo imam dosta ponuda ali sve su mi niske x) Ne znam zasto ljudi misle da legendary / vanity accounti gube na vrijednosti pri izlasku nove ekspanzije...Gube prosjecni accounti s dobrim gearom (posto se gear brzo mijenja) x)

U svakom slucaju gz na prodaji ;)

Bump ljudi , nemojte se sramit ;)

• Create New...