Jump to content

WTS old school acc

Hyperion

Recommended Posts

Pozdrav.Resio sam da prodam svoj account i odustanem od daljeg igranja WoW-a,jer ne vidim vise poentu u igranju.

Naime,radi se o accountu koji je aktivan od pocetka 2005.godine,moj prvi i najbolji account.

Heroji:

Warrior Gnome Female 80 lvl

nalazi se u jednom od top evropskih guildova atm po progressu

6500+ gearscore PvE,nesto manje u PvP gearu,ima nekoliko BiS itema.

Kao wep koristim heroic Glorenzelg i Shadow's Edge kao Fury,pa ukoliko zelite arms da igrate mozete da birate oruzje ukljucujuci i pvp oruzja iz prethodnih sezona.

Kao tank,gearscore je malo manji od 6100,sa potencijalom za napredovanje.

Titule:of the Shattered Sun,Hand of A'dal,the Undying,the Immortal,of the Ashen Verdict,Guardian of Cenarius,the Kingslayer i Bane of the Fallen King,Light of Dawn,the Exalted,blizu je i the Insane,i ima sve titule iz world eventsa.

Mounti:Oko 50 mounta ukljucujuci Raven Lorda,Bronze Drake-a,Ironbound proto drake,rusted proto drake,Invincible's reins i jos par iz tbca.

Petova ima oko 30,nikad nisam obracao paznju na njih.

Achievement poeni su blizu 9000,takodje mozete jos dosta da napredujete.

Heroj 2:

Undead Priest Male 80 lvl

6200+gearscore kao holy/disc,oko 6000 u PvP gearu.Full wrathful gear je tu,zaradjen u toku sezone kada sam igrao na blizu 2500 na Blackoutu.

Titule:TBC ukljucujuci of the Shattered Sun,Hand of A'dal kao i titule iz Wotlka Bane of The Fallen King,the Immortal i jos dosta,mrzi me da pisem :D

Mounti:44,Zulian Tiger,Ironbound proto drake,red proto drake i mounta iz OS-a.

petova ima jako slabo,18.

Achi poeni su na 8800.

Heroj 3:

Human paladin female 80 lvl

5990 gearscore u retri pve gearu,malo manji je u PvP gearu,5800 kao tank i 5600 u holy gearu.

Titule:the Immortal,Kingslayer i skoro sve iz world eventsa.

Mounti:26,ima red drakea i par iz tbca od bitnijih.

Petovi:11 ukjlucujuci razzashi

Achi poeni oko 5500.

Na accountu se jos nalaze i rogue lvl 80,dk level 80 i priest level 80.

Svi imaju oko 3k achi poena i gearscore nesto visi od 5400.

Ima i full heirloome za sve klase itd itd.

Na accountu se nalazi i oko 400k golda+materijali.

Svi heroji imaju maksimalne flying skillove,dosta reputacija exalted i profesije su sve na maksimumu.

Imam sve podatke od accounta,ukljucujuci original cdove,secret question,licnu kartu i ostalo.

Acc je uplacen jos 5 meseci i to nedavno,jer sam spremao za prodaju.

Ponude na PM do sutra uvece jer vec imam kupca iz Francuske,armory linkove i ostale banalnosti dajem uzivo,na mestu kojem birate,iskljucivo Beograd.

Smesne ponude ne prihvatam,kad prestajem da igram,red je da i zaradim nesto :D

poz

edit: od sinoc warrior je shadowmourne wielder.

Edited by Hyperion

• Create New...