Hyperion Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Pozdrav.Resio sam da prodam svoj account i odustanem od daljeg igranja WoW-a,jer ne vidim vise poentu u igranju. Naime,radi se o accountu koji je aktivan od pocetka 2005.godine,moj prvi i najbolji account. Heroji: Warrior Gnome Female 80 lvl nalazi se u jednom od top evropskih guildova atm po progressu 6500+ gearscore PvE,nesto manje u PvP gearu,ima nekoliko BiS itema. Kao wep koristim heroic Glorenzelg i Shadow's Edge kao Fury,pa ukoliko zelite arms da igrate mozete da birate oruzje ukljucujuci i pvp oruzja iz prethodnih sezona. Kao tank,gearscore je malo manji od 6100,sa potencijalom za napredovanje. Titule:of the Shattered Sun,Hand of A'dal,the Undying,the Immortal,of the Ashen Verdict,Guardian of Cenarius,the Kingslayer i Bane of the Fallen King,Light of Dawn,the Exalted,blizu je i the Insane,i ima sve titule iz world eventsa. Mounti:Oko 50 mounta ukljucujuci Raven Lorda,Bronze Drake-a,Ironbound proto drake,rusted proto drake,Invincible's reins i jos par iz tbca. Petova ima oko 30,nikad nisam obracao paznju na njih. Achievement poeni su blizu 9000,takodje mozete jos dosta da napredujete. Heroj 2: Undead Priest Male 80 lvl 6200+gearscore kao holy/disc,oko 6000 u PvP gearu.Full wrathful gear je tu,zaradjen u toku sezone kada sam igrao na blizu 2500 na Blackoutu. Titule:TBC ukljucujuci of the Shattered Sun,Hand of A'dal kao i titule iz Wotlka Bane of The Fallen King,the Immortal i jos dosta,mrzi me da pisem :D Mounti:44,Zulian Tiger,Ironbound proto drake,red proto drake i mounta iz OS-a. petova ima jako slabo,18. Achi poeni su na 8800. Heroj 3: Human paladin female 80 lvl 5990 gearscore u retri pve gearu,malo manji je u PvP gearu,5800 kao tank i 5600 u holy gearu. Titule:the Immortal,Kingslayer i skoro sve iz world eventsa. Mounti:26,ima red drakea i par iz tbca od bitnijih. Petovi:11 ukjlucujuci razzashi Achi poeni oko 5500. Na accountu se jos nalaze i rogue lvl 80,dk level 80 i priest level 80. Svi imaju oko 3k achi poena i gearscore nesto visi od 5400. Ima i full heirloome za sve klase itd itd. Na accountu se nalazi i oko 400k golda+materijali. Svi heroji imaju maksimalne flying skillove,dosta reputacija exalted i profesije su sve na maksimumu. Imam sve podatke od accounta,ukljucujuci original cdove,secret question,licnu kartu i ostalo. Acc je uplacen jos 5 meseci i to nedavno,jer sam spremao za prodaju. Ponude na PM do sutra uvece jer vec imam kupca iz Francuske,armory linkove i ostale banalnosti dajem uzivo,na mestu kojem birate,iskljucivo Beograd. Smesne ponude ne prihvatam,kad prestajem da igram,red je da i zaradim nesto :D poz edit: od sinoc warrior je shadowmourne wielder. Edited November 19, 2010 by Hyperion Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 (edited) account rezervisan danijelu iz loznice,acc rezervisan sutra do 11 ujutru,kod mene kuci inspect svega. hvala Bestwowaccounts.com i Russelu na ponudama,konkretna ponuda je pobedila. lol ponude stop ;D Edited November 18, 2010 by Hyperion Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 DAJEM KILO KARAMELA!!!!11111 (gz na prodaji :)) "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 hvala :D mislim da cu sada jedno deset dana da grizem tastaturu,ako pre toga ne uplatim gc za alt lol memories :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hyperion Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Account je i definitivno prodat.Hvala svima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts