shmi Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Prijavljujem još 2 drugara: Shaman i DiegoArmando ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 steta sto ovako malo ljudi ucestvuje. nadam se da cu doci na sledeci Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Ucestvujem :) bice tu mase, ne brinem se ja :) Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 21, 2010 Author Report Share Posted November 21, 2010 Jel 27. toliko losh datum ili je nedaj boze slabo interesovanje? :S ajde ljudi aktivirajte se malo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 ' date='21 November 2010 - 16:25' timestamp='1290353119' post='1649471'] Jel 27. toliko losh datum ili je nedaj boze slabo interesovanje? :S ajde ljudi aktivirajte se malo.. gogo ja ne mogu sad 27mog a i generalno je slab odziv bolje pomeri za sl ned za vikend pa da ljudi vise stigne da vidi i da se javi :) doci ce i daut i hico ako bude sl ned :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 23, 2010 Author Report Share Posted November 23, 2010 I ja sam neshto razmisljao da je bolje da bude sledece nedelje, izgleda je 27. bash losh datum. :O Najverovatnije cemo odloziti ovo za sledecu subotu, 4. decembar.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Koji god datum da izabereš nekom sigurno neće odgovarati. Ja npr. imam sledeću subotu i nedelju kolokvijume, pa ne bih nikako mogao da dođem. Odziv je slab jer su ljudi lenji i jer su krenuli kolokvijumi. :) Ja sam za to da se odigra ovo, jer kontam da što više odlažemo manje će ljudi doći. Osim ako odložimo za recimo leto, kad nema kolokvijuma i ispita. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Gogo, da li je moguće da do sutra uveče najkasnije potvrdiš održavanje turnira ili definitivno kažeš da li je odloženo. Ipak treba malo planiranja, pa bi mi jedan dan za to baš značio, plus što treba da se dogovorim sa momcima koji idu odavde oko prevoza itd... Ako rokne neki žešći sneg u petak kao što je najavljeno neću ići kolima... I da, ako bude turnira, reci u koliko sati treba da se bude tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Imam i ja brda stvari na faxu, upravo pishem neki rad, a sledece nedelje 2 kolokvijuma. Al kako vreme odmiche, situacija nece biti nishta bolje, bice sve vishe obaveza. Tako da najbolje da se ne menja nishta. Shmi-jev predlog je interesantan, al' verujem da su ljudi tad vecinom na odmoru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 Ne znam shta da vam kazem, do mene nije ali 13 ljudi je generalno jako malo za turnir :S Kako god vi hocete..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Ja sam da se odloži tipa za dve nedelje. 13 ljudi jeste malo, odigraćemo turnir za dva i po sata :). Još ako u 5ak padne sneg :( Znate kakvi su naši putari, njih sneg iznenadi i u decembru a ne smem ni da pomislim šta bi se sada desilo. Možemo u subotu da napravimo neku online sesiju, da se izdogovaramo i možda da odigramo par mečeva čisto da vidimo ko je kakav (ovde više mislim na nas nubove), pa kasnije kada se budu pravile liste da budu što približnije. Da se ne desi da se najjači igrači sreću na početku turnira. [mali offtopic] I da, ko utiče na onu top 200 srbija listu? Nema me tamo, a po bodovima i ligi u kojoj sam, trebalo bi da me ima? [/offtopic] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza45 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Ja bih isto dosao u subotu iz bga ako bude bio,Goga save a spot ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Koja je presuda na kraju? Mooolim te odgovori večeras... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Presuda je ne ove nedelje :) nego od sl pa kad ocete da se nakupi ljudi posto koliko sam izvlaio ovih 13 moze kad god :) a i jos 2 daut i hico bi sigurno dosli ako bude posle ove ovog vikenda :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 ja dolazim isto ;) nick MLoOkO Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Nije mi jasno kako je više ljudi došlo na prvi okup (15) nego što se sad prijavilo za turnir. Što se tiče termina: rekli smo da ćemo da zabodemo datum i nek se ljudi organizuju. To smo i uradili, zašto sad pomeramo? Meni recimo ne odgovara sledeći vikend. Da li to znači da moramo da pomerimo za 2 vikenda? A šta ako i onda nekom ne bude odgovaralo? Neće doći svih 200 ljudi koji su na onoj srpskoj listi, to je sigurno. Ko dođe taj će igrati... Nije mi jasno šta sad pokušavate... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Ma ok, može ovaj vikend ali neka Goga više potvrdi i neka kaže u koje vreme se dolazi. Volim da planiram sve unapred, a ne u minut do dvanaest jbg :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 26, 2010 Author Report Share Posted November 26, 2010 (edited) Ovo ne bi ni nashta lichilo, 13 ljudi stvarno nema smisla i to je pitanje da li bi svih 13 doshlo. Lepo cu da stavim POLL za datum pa koji bude bio najvishe izglasan tog ce biti turnir pa kud puklo da puklo. Jbg zao mi je, ali nije do mene :S Edited November 26, 2010 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Sredina decembra? Taman bi i domi dosao (odmah racunas gomilu iz ex-WC3 ekipe), Vladica valjda moze, Daut, Shmi (opet valjda) :D, ostali verujem da mogu da se prilagode jer se nisu izrazito bunili oko datuma turnira. Jos mozda iz Paracina podje jos par likova koji su se u medjuvremenu nalozili na sc2 pa sad vezbaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Shmi brate ja ne mogu ovaj vikend idem na svadbu kod extra ortaka tako da sam STVARNO sprecen da dodjem a daut i hico bi takodje mogli ali ne ove ned jel jbiga kako im ja kazem tako ce da dodju :D :P napravi pool da bude bar 20-24 coveka da moze da se organizuje nesto ovo je debilno nas 13 da igramo sta ces winer losers da igras? :) hehehe Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
The MisT Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 A cekaj, jesi li promovisao turnir jos negde ili samo na ruru ? Btw, mozda dodjem za taj 4. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
meca dobric Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Nisam nasao u koliko sati ovo pocinje? Dolazim i ja, taman da vidim u kakvom je stanju SC2 scena kod nas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Odložen je turnir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 ja sam hteo da dodjem (isti dan ima neki turnir u doti u NS, pa bih se iskombinovao sa dotasima :D ), medjutim ne volim da se prijavim, ako nisam 100% siguran da cu se zaista pojaviti... realno brze stignem do NS nego do ceraka busom, ali nisam u fazonu da ispaljujem :D bez obzira na datum sama hicova pojava daje na znacaju i tezini... jos ako vladica sa svojim vezama moze da namami i stinga da dodje... huh... pa ima da se prijavim makar se turnir odrzavao u koreji :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3MAJ86 Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Ovaj.... da li vi ljudi uopšte čitate ovu temu, ili odgovarate onako random? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts