Hybris Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 (edited) Kao sto naslov kaze, prodajem rank 13 rogue-a. Account je uplacen do kraja decembra, rogue je 4/5 wrath i wrath weaponz ali to nije ni bitno posto je exp za mesec dana. Ko hoce lika uzece ga zbog ranka a ne gear-a. ponude slati na pm sve podatke on naloga imam, ja sam vlasnik, imam cd key i sve ostale stvari. link> http://www.youtube.com/watch?v=UY6YymV8wbc Edited November 8, 2010 by Hybris Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Znam Killy ali iskreno razmisljao sam se izmedju Rogue-a i mog DK-a, jednog cu samo igrati u exp a posto su dva razlicita naloga odlucio sam se da to bude DK. Realno vise ce nam sluziti u rated bg. Malo mi zao titule i /played kao i HK ali sta da radim. Ajde kad se vratim sa posla da se cujemo na msn, doslo je do cepanja grupe za rated bg (kao i sto uvek biva) pa da te izvestim ko ce gde biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 (edited) lol Edited November 18, 2010 by Hybris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elekssiss Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Ja bih mogao mozda da dam 70e za koji dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 kolko se ja sazalim kad vidim ovakve postove i ponude, jebeni rank 13 za sto evra, strasno. Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elekssiss Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 To je od mene,ako on nece ne mora...i ako se vec sazalis uzmi ga ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted November 18, 2010 Author Report Share Posted November 18, 2010 (edited) Kemponja, nije poenta u parama. Drugarima sam nudio roga pa da mi daju kad budu mogli/imali. Suština je da se loše osećam zbog toga što plaćam pretplatu na 3 acc a igricu igram max 2 sata dnevno, još sad treba da prebacujem charrove i kupim exp. Prerastao sam u neku ruku celu tu priču i wow mi je potreban da posle radnog dana odmorim živce u BG-u. Da li je lik warlord, scarab lord ili nešto treće nije mi bitno. Ali pošto vidim da je ovo sve postalo ciganisanje i da ljudi više ne shvataju šta su bili rankovi u vanili neću ni da ga prodajem, neka ga neka skuplja prašinu, bolje nego da ga dam za 100e koje bi i onako potrošio na ništa! Hvala Kemp. Možete da obrišete post, nije na prodaju! Edited November 18, 2010 by Hybris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts