Micaa Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Napravio sam trial acc,i planiram za 10 dana da ukucam sifru i nastavim da igram. Problem je kod ulaska na server. Znaci ulogujem se normalno,i kad kliknem na server pise connected,pa posle 30-ak sekundi You have been disconected from server. Inace nemam full verziju igre nego sam skinuo onaj za trial od 50 mb koji se skida dok igras igru. Zna li neko u cemu je fora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Ako ces igrati za stvarno lepo uzmi skini full verziju , upgraduj acc i igraj ko covek. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Ta verzija streemuje igru dok igras. Drugim recima, kad si je pokrenuo nista nije postojalo sem log in screena. Nakon toga skinuo se zvuk "kliktanja dugmeta", pa zatim muzika itd. Tako ti se skida i svet dok si unutra, sto predpostavljam laguje do bola. E sad Wow ima 13 GB-drugim recima neces igrati kako valja ni pod kojim uslovima i vejstovaces 10 dana triala. Uzmi od nekog igru, ili skini. Edited October 31, 2010 by ウエーター Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micaa Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 Problem je sto ne mogu uopste da udjem na game server a ne znam sto. Igrao sam pre mesec dana isto tako i sve je bilo ok ali sad nece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ja sam cekao da na tih 50 MB sto skine odma' dogura do 400MB putem streama, naravno nisam usao. To je bilo pre 10ak dana. Ne znam sto nemoze, znam da treba da skines full igru. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Na nashim turbo konekcijama nema shanse da ti ishta odigrash od tih 10 dana sa trial verzijom, il instaliraj celu igru, il batali trial. Realno ti kazem da ne pokushavash da igras igru kao iz invalidskih kolica :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts