djoleman Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 (edited) ajde da ga merimo,cekamo Protu da kaze nesto pametno Edited October 15, 2010 by djoleman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Usnija Redzepova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Ko vam je kriv kada nemate verifikovan mail i secret answer :\ I moz da phishuje do prekosutra . CD key , broj kartice , mail i cao . Jedno vreme su cak tako radili sa banovanim acc . Prijavi da mu je ukraden . Danas vise ne moze . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Macak ne ume da odhackuje svoj steam pa trazi da kupi Anthology... Ali meni stize od lotte i ja jos odgovaram MATORI, DOSTA MI JE IGARA I OVO STO IMAM, NE TREBA MI NOVA i zatvaram prozor xD I zove me BAJA i kaze :" Je l' se Hyber drogira ili mu je neko hackovao steam?" i salje mi poruku koja glasi 'jesi VIDIO sto ima da se .... ' i ja krecem da vristim od smeha xD Preko hybera popadalo 10 ljudi da ih ja znam , neki su se izvukli, neki ne xD Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MzAeCmAuKn Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Poslao sam sve sto treba Du al dal cu i kad dobiti dogovor to je pitanje,sa Hyberom sad samo uzivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Mislim da moras i koriscenje mail-a da mu omogucis . Nisam siguran . Mislim da sad ako je vezan za mail , bez tog mail-a ne moze ni da promeni secret question i pass , jer sve ide na mail . Mail ne moze da promeni bez potvrde na predjasnji mail . Ranije je valjda moglo sad ne moze . Mozda gresim . Odgovor dobijas u toku 24 h maximum . Skoro sam se ja cimao sa par klinaca . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MzAeCmAuKn Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Dobio sma dogovor, poslali su mi novi passvord,ali kada ga ukucam pise mi steam disable,sta sad treba da se uradi,ili nema pomoci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Moguce da je disable ili neke odredjene funkcije od strane steam . I u vezi toga ih kontaktiraj . Pazljivo pregledaj support i nacices odgovor . Verovatno su ga disabled jer te je neko prijavio da pozivas na phishing sajt . Opet im napisi mail i objasni situaciju , zamoli da enable , ako ne pitaj kada ce ti isteci ta kazna .Ako je kazna . Ako nije onda ces sve lako resiti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranquil Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Mail adresa , datum i objasnjenje kako su mi hackovali steam i vratili mi steam za 2 dana.Bez dokaza da li posedujem cd-key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Kele mafijo. Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranquil Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Dante , sabijash ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MzAeCmAuKn Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Uspeo sam da povratim steam acc,do jaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Bravo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 loooooooooooooooooooooool,sta odose akaunti ovde medju mojim prijateljima ,LOOOOOOOOOOOOLe molim lepo da mi date link od onog lika sa fejsbuka sto kao navodno hakuje stimove! na pm! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 http://www.facebook.com/jasmin.stefanovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksa1g Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 pa i meni je nedavno hackovao neki bosanac i sva sreca verifikovan mi je mail i promenio sam pw secret question :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 ako ako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 Nije to sve . Mi prodajemo steamove . Skoro je neki lik poslao fals uplatnicu ja mu dao steam . Ni posle nedelju dana pare nisu legle Ne verujem sta sve rade . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 I onda vi za Bosance kazete da su glupavi... :) Da li neko zna gde moze da se kupi Counter-Strike 1 Anthology,a da nije preko neta,nego cd sa kutijicom? Ja mislim da toga vise nema u prodaji.. Bar ne u Srbiji. Ja sam trazio drugaru u Novom Sadu, i u Beogradu, nema ga u Gigatronu, u Games-u, rekli su mi da ne dobijaju vise, bar ne taj Counter - Strike Anthology. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 lol zar kgb od skora ne prodaje ponovo steamove, nadam se da su to stimovi sa kutijom i cdom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 STIM JE BESPLATAN I NE DOLAZI U KUTIJI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 ok, proto, druze, xexe, nismo znali, xexe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 kgb prodaje steam naloge sa cs-om, a on hoce komplet cs zajedno sa kutijom i cd-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 ovi computerland.rs prodaju CS 1.6 steam cd key smo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Pa i šta će ti više, CS iz Steama možeš da skineš na bilo kom kompjuteru gde se uloguješ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts