GameAgents Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Koji su parovi 1/4? jel pocelo? NeWave - faithIN BGDonline - MK SBC - DPS itsmorphintime - kassad mix pocinje za 10 min ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 (edited) ima li sanse za hltv? Edited November 27, 2010 by Rafa* Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Lineup faithIN i kassadovog mixa. infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 turnir se zavrsio Na'Vi je pobednik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameAgents Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 hltv nema sanse jer je SBB jako istripovan :S line up neam pojma: znam da za faith igra balu, shev, shalitra a 2 ne znam.......kassad mix: kassad, YNK i jos 3 :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
colke Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 U novom postu napisi samo rezultate 1/4(pisi rezove na halfu/kraju):D da budemo u toku:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen11 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 aj namestite hltv za finale pls -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 aj namestite hltv za finale pls -.- Kapiras brate da je nemoguce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen11 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Kapiras brate da je nemoguce? omg "i ako je ne moguce" bar rezultati da se pisu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 namesten turnir ! lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 omg "i ako je ne moguce" bar rezultati da se pisu :/ Mislis nemoguce, i imas rezultate. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) Stigoh napokon kuci, nije Sabac toliko blizu kao sto se prica :) @orga Svaka vam cast, Ivan brat sta god nam trebalo odmah namestio, izasao u susret, momak gotivac, skroz na svom mestu, milion pluseva za njih. Sto se tice meca sa BGDonline, iako je jajara, prodaja i smarac, ipak nam je Rale nedostajao da pruzimo veci otpor. Protiv NW nam ne bi pomoglo ni 20 REAL-a, realno. GG bgd-u i nw-u stvarno su klasa. <3 bracu - DPS, FREAKS ( braca DEKI i STAJLS <3 ), SBC, IMT, ESS ( sa sve Pistalom bratom i Seulovom tetkom :P ) Sto se tice lineup-a za tur - SPE, NEAR, SHALITRA, SHEV i ja. kassadov mix - batule, pajser, kassad, migzi, janko. A taj lopov sto mi je ukrao novcanik dabogda dece nemao !!! Edited November 28, 2010 by BaLu* Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) LOL Edited November 28, 2010 by urosh_ ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 GARANTUJEM DA MI 2 NE BI UZELI CEO SASTAV BGD ONLINE DA MI LEPO RADI JEBENI KOMP. h3h3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivens Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 znaci nije samo meni ,,ispao,, novcanik.VRLO ZANIMLJIVO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skomozA.eZ Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 znaci nije samo meni ,,ispao,, novcanik.VRLO ZANIMLJIVO ! Crkvu im lopovsku, samo im skakati po lobanji! Bogaljima zavaljenim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaLu* Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Meni nije "ispao" , meni su ga marnuli :D A nikoga brate ne krivim (u svojoj situaciji) do sebe, kao mentol sam ostavio na otvorenom, otisao na 5 minuta, neko se snasao i jebiga. Nicija krivica do moja. Ali opet, bio sam na dosta turnira, i stvarno prvi put u zivotu sam imao takvu situaciju da me tako opeljese. Ali, kao sto mi rekose migzi i mali - to je za nauk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 znaci nije samo meni ,,ispao,, novcanik.VRLO ZANIMLJIVO ! Pre nego sto si usao u igraonicu, rekao si da ti nema novcanika, ne vidim potrebu za takvom mrznjom sada, alo dobro jako ruzno iskustvo, tako da bi i ja verovatno trazio neko opravdanje za svoju glupavu gresku megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
stylche Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Stigoh napokon kuci, nije Sabac toliko blizu kao sto se prica :) @orga Svaka vam cast, Ivan brat sta god nam trebalo odmah namestio, izasao u susret, momak gotivac, skroz na svom mestu, milion pluseva za njih. Sto se tice meca sa BGDonline, iako je jajar, prodaja i smarac, ipak nam je Rale nedostajao da pruzimo veci otpor. Protiv NW nam ne bi pomoglo ni 20 REAL-a, realno. GG bgd-u i nw-u stvarno su klasa. <3 bracu - DPS, FREAKS ( braca DEKI i STAJLS <3 ), SBC, IMT, ESS ( sa sve Pistalom bratom i Seulovom tetkom :P ) Sto se tice lineup-a za tur - SPE, NEAR, SHALITRA, SHEV i ja. A taj lopov sto mi je ukrao novcanik dabogda dece nemao !!! Realno svaka cast momcima iz SBC-a <3 balu NAJVISEEE A to za novcanik ti neko uzeo u fazonu da ispadne kao FORA i na kraju ti nije vratio da neko video ispalo bi kao zezov a ovako pojeo vuk magarca :((((((((( puko sam kad sam cuo ! Sve u svemu turnir je proso ok :)))) osim sto Stivensu ukrali 6.000 RSD i Bakiju novcanIk :S GG SVIMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivens Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Pre nego sto si usao u igraonicu, rekao si da ti nema novcanika, ne vidim potrebu za takvom mrznjom sada, alo dobro jako ruzno iskustvo, tako da bi i ja verovatno trazio neko opravdanje za svoju glupavu gresku Moguce da si upravu,a moguce i da nisi posto sam pre toga dosao taxijem i proveo par minuta u igraoni. Nikakva mrznja samo mi je cudna slucajnost i ne izuzimam mogucnost da mi je stvarno ispao negde. Sto se tice turnira sve pohvalve za organizaciju i za likove iz sbca sto su nas strpljivo cekali prvo sa kasnjenjem moja 4 igraca a posle sa trazenjem mog novcanika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 dajte neki apdejt:D In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 update bgd online 2 : 0 dps - 16:3 nuke 16:8 d2 newave vs kassad mix 1:0 u mapama a druga mapa 7:6 za newave na d2 (brane d2) lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss_ns Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) svaka cast bgd onlineu dobra druga mapa... :)) edit : egze picka ;))neWave vs Kassad mix 1-1 u mapama..igra se nuke. Edited November 28, 2010 by boss THA NINJA DEEPiNSIDE.MATRIX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Sve najbolje vama i vashima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) EDIT : sad sam vido ko igra u finalu Edited November 28, 2010 by djole- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts