pantasd Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 poz ljudi nisam siguran da li sam pogodio mesto ali mi treba pomoc kako povezati tv karticu sa stb uredjajem i ako neko moze neki program da mi preporuci kako da gledam na kompu tv preko iptva Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
comilica Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Što se tiče povezivanje, sve je standardno sem što umesto skarta koji ide iz STBa u TV, koristi koaksijalni kabl kao vezu između STBa (piše ti OUT iznad tog RF izlaza) i TV kartice. Što se tiče softvera, koristi slobodno onaj koji si instalirao uz TV karticu, s tim da pri pretraživanjeu kanala ćeš dobiti sliku samo na jednoj frekvenciji - dakle nećeš menjati kanale preko tog softvera nego preko daljinskog upravljača. No, preko softvera ćeš moći da snimaš LiveTV kanal/VoD film/nPVR sadržaj...ali nemoj previše da se žališ ako kvalitet, na taj način, snimljenog sadržaja ne bude uvek zadovoljavajući... :-) Pozdrav, M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts