pantasd Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 (edited) Ovako pplz krece jedan nov sajt sa radom za par dana koj zamenjuje mmo-svet (trebalo je pre par meseci da bude online ali sve kasni ovde kod nas tako i sajt) Sajt je namenjen za strance bice sve vrste placanja online (paypal moneybookers itd) Kao sto naslov kaze trebaju mi sve vrste acc i golda Gold : -Potrebni su grinderi na svim serverima sto vise golda to bolje -1000g placam 110 din na bilo kom serveru (ja prodajem 1000g za 180-200din) minimalna kolicina 20000g -kada posaljete poruku da imate gold uvek mi napisete koj server jel aly ili horde sa kojim kolicinama raspolazete i neki kontakt telefon neki mesenger ili tako nesto Accounts : -Ovde postoje 2 mogucnosti poslovanje 1)stavimo na sajt vaseg lika da se prodaje cim se proda ja vam javim sve sredimo i ja vam posaljem parice 2)otkupim vaseg lika ili acc odmah ali placam samo 40-60% vrednosti -kada mi saljete sta prodajete uvek mi posaljite armory link ili server klasa rasa koj gear sta ima posebno i uvek mi kazite koju cenu ocekujete otprilike -ovo su podaci koji su potrebni da bi prodali kod mene acc 1)da se acc vodi na srpskog vlasnika 2)kopija licne karte ili pasosa u boji 3)sq i cd key prvog wowa (u slucaju da se nema ovo nije toliko strasno ) -jos jedna bitna stvar kada sajt bude online svako moze da vidi cenu koja je stavljena Kontakt : 065 26 26 021 begin_of_the_skype_highlighting 065 26 26 021 end_of_the_skype_highlighting gwpanta@gmail.com (email ili msn) pm vise informacija o sajtu kada bude online krece preorder za cataclysm sutra cena je 3000 din za preoder a 3500 din 7 decembra Edited October 6, 2010 by pantasd prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 ne mogu ti slati pm, kaze this member cannot receive any new msg's oO Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulegend Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Gde mogu da uzmem preorder za kataklizmu , i da li zas nekog ko prodaje Authenticator (uzimam Authenticator za 10 evra) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 5, 2010 Author Report Share Posted October 5, 2010 @kemp malo baguje forum uvek sam dostupan na msn kada zatrebam @vule mozes meni uplatiti 3000 din ili kada izadje igra 7 decembra 3500 din i nemam authenticatore sve je vec rezervisano za 2 meseca unapred :D prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 potrebni gold selleri na svim serverima prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 i dalje ovo vazi :D uskoro skupljam info ko prodaje acc prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 bump stize malo vise info o prodaji acc uskoro prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Evo cisto da se zna, prodadoh preko pante acc, na vreme po dogovoru, nista scam naravno, ja zadovoljan, udrite ljudi slobodno :) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arisen Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Kupio covek mog DK-a, sve proslo fenomenalno, keep up the good work ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts