FuN Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Registrirajte se na forum gamer.hr i prijavite se za starligu #2. Odličan je turnir, jako puno igrača sudjeluje i bilo bi super kada bi javili svim srbima da se i oni također registriraju, tako da nas ovaj puta nebude samo 64 nego barem 128 i da bude liga zanimljivija. Link: http://gamer.hr/forum/viewforum.php?f=89 Odličan je sistem lige, i jako puno se može naučiti igrajući ligu. Bit će odlično kada se zmiksaju hrvati i srbi, te če samim time liga bit vrlo zamiljiva! Registrirajte se i javite drugima, ovo je trenutno najbolja liga na balkanu i jako vrjedni admini ju održavaju, tako da oko kršenja pravila neće biti problema. Vidimo se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuhor Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 upravo sam se prijavio,svaka cast za organizaciju ;) Quote Durid's ken fajr ganz end evriting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Hvala, drugar! Prijavio sam se! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 da mi komp nije govno prijavio bi se:)..gg za trud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuN Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Evo intro Starlige #2 Odličan intro btw. PS: Nisam ga gledo al sam čuo da je odličan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 stop sc2 jadranskoj ligi... stop sirenju bratstva i jedinstva... stop... sec tel... ja: "alo?" serz bramerc: "uvalim ti malo!" ja: "razumem i nije mi tesko!" serem i ja... idem da se prijavim :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZguZimZguZa Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Prijavio se i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuN Posted October 4, 2010 Author Report Share Posted October 4, 2010 Pratite i ovo usput. http://gamer.hr/forum/viewtopic.php?f=89&t=40035&start=240 Jer uvijek če se nač seronja koji će bit protiv Hrv + Srb lige. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 brate sta se desava sa sajtom, pise da treba da faxom posaljem potpisan mail od strane roditelja lol. jel se to aktivira samo posle nekog vremena ili sta? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 brate sta se desava sa sajtom, pise da treba da faxom posaljem potpisan mail od strane roditelja lol. jel se to aktivira samo posle nekog vremena ili sta? Nisi potvrdio da imaš više od 13 godina...pročitaj lepo šta te pita na početku. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Pa ni nema 13 godina. Zeroxe nek ti mama potpishe da smesh da igrash pa poshalji fax! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 "You have exceeded the maximum number of registration attempts for this session. Please try again later"...Kojim trikom ste vi desifrovali Confirmation Code pri registraciji? :D Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 joj i ja sam se maltretirao jedno 3 dana oko toga :) pogotovo sto ne citam ta glupa pitanja samo klikcem xDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Pratite i ovo usput. http://gamer.hr/forum/viewtopic.php?f=89&t=40035&start=240 Jer uvijek če se nač seronja koji će bit protiv Hrv + Srb lige. ja sam se samo malo nasalio :) ronhill, cedevita, bajadere... ma sta bih ja bez vas :D brate sta se desava sa sajtom, pise da treba da faxom posaljem potpisan mail od strane roditelja lol. jel se to aktivira samo posle nekog vremena ili sta? ahahaha EPIC!ahaahha... citajte ceo topic http://gamer.hr/foru...40035&start=240 ... EPSKI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 meni nije hteo da registruje acc sa @hotmail mislim cisto sumnjam daje problem prefiks, i onda sam registrovao acc na mail koji sam zatim izvalio da vise neradi. i tako smor :) Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuN Posted October 6, 2010 Author Report Share Posted October 6, 2010 Regajte se sa GMAIL. Ajmoooooooo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyless Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 (edited) Pozdrav svima, Ovako, prijave su produzene do 24.10, te ce starliga poceti par dana nakon zavrsetka prijava. Fond nagrada iznosi otprilike 2k kuna te su nagrade za prva 3mjesta. Cilj ovog projekta (turnira) je stvoriti najveci balkanski turnir da bude ravan zotac cupu i ostalima. Znaci sudjelovat imaju pravo svi oni koji razumiju hrvatski, znaci cjeli balkan opcenito. Nadamo se da cete i vi nac sponzora kako bi pridonjeli ovome turniru jer vjerujem da je kod vas lakse ga nac nego kod nas. Oni koji se nemogu registrirati na gamer.hr iz razno raznih razloga, neka mi posalju potrebne informacije (nick,code,rasa te link na sc2 profile) ovdje na PM ili na skyless7@gmail.com MAIL te cu ih ja osobno dodat na listu igraca za gamer.hr starligu, i isti ti koji se nemogu registrirati tamo neka mi ovdje kazu koje bi ime htjeli tamo na forumu i koj password te cu proslijediti adminu koji ce kreirati accaunt za vas, te cete ovdje dobiti pm kada ce vas nick biti kreiran (par dana vjerovatno). Sto vas se vise prijavi, to ce turnir bit zanimljiviji, poz Edited October 11, 2010 by Skyless Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuN Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 DESI SKAJLES? Naravno da če bit zanimljiviji kad ulete Srbi sa nama na ligu, to i pričam cijelo vrijeme. Nači če se i sponzor sa Srpske strane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyless Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 bilo ih je 15-20 sto se nemogu registrirat, i hennesey je sam reko da se nemoze registrirat i kao jos tolko ljudi, i sad se nitko nejavlja, whatever ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 gledam sada prijave... vidim dosta poznatih imena... bice ih jos sigurno... nema razloga da se odbije poziv za ovako zanimljiv turnir... sa masovnoscu dolazi kvalitet, samim tim i sansa da se bolje zabavis i naucis nesto... gz za orga prve lige... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobyyy Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 E ljudii... znam da je glupo pitanje al jbg.... Igram na Ruskom serveru jer mi je RUSKI SC2 dobio sam ga na poklon pa jel ikako moguce da igram na turniruu sa ruskim Sc-om ili mora evropskii :D:D po svemu sudecii nema sansee...jer je to podeljeno al ajd da pitam vas vi to bolje znatee xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Ako se turnir igra na EU serveru treba ti EU verzija igre, shto bi znacilo da ne mozesh da igrash :(. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 mozes da trazis Blizzardu da te prebace na EU region. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobyyy Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Na koju foru da im trazim???......... sve sam pretrazioo na svom akkauntu da se prebacim ali nisam uspeoo moze li mali HELP za to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 posalji mejl supportu i zamoli ih, trebalo bi da odrade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts