Dule_smor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 vala bas, i u kecu sam najvise mrzeo tvt mada treca partija je ok, konacno da neko izvuce kruzere u pro gejmu...ali me cudi sto nije risrcovao yamato, opeglao bi one thorove opusteno, ovako se izjebao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dildo Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 vala bas, i u kecu sam najvise mrzeo tvt mada treca partija je ok, konacno da neko izvuce kruzere u pro gejmu...ali me cudi sto nije risrcovao yamato, opeglao bi one thorove opusteno, ovako se izjebao cini mi se da boxer nije igrao dosta tih makro partija, posustao je na oko 180supply, imao je 1200-1500vg i mislim da nije znao na sta da ga trosi, +nije imao ni jedan apgrejd sto je u takvim partijama ekstremno bitno. ali polako, za mesec dva ce da ga gledamo u boljem izdanju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 taj faj, treci gejm je puko zbog loseg makra i upgradea Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lumendal Posted October 8, 2010 Author Report Share Posted October 8, 2010 Testiram spoiler jel sam uber noob pa nisam ga pre koristio a necu da popiem ban :D anyway, meni je simpaticna i druga partija, jeste da svi spominjete trecu samo, ali svidja mi se kako je jinro probao nestandardnu taktiku, i kako je uspeo da rizcnim goldom outmacruje pred kraj Boxera, e sad, jeste da ga nije bas najuspesnije odbranio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 castovao je i ostale partije! ova dva poslednja gejma su do jaja, boxer bog:)...kako je u onoj cetvrtoj preokrenuo, mislio sam gotov je, kad ono medjutim...a poslednja je bila bas olskul tvt:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Malo sam se smorio prve dve partije, pod utiskom da Boxer treba jos da trenira u sc2, al onda zadnje tri oduvale. Bas sam skroz pod vedrim raspolozenjem otkad sam pogledo replayeve :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts