giga95 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ovako imam maga 5.9kGS, 3.4k achi poena, 10ak mountova(nema neke rare-ne lozim se toliko na mountove ^^)... Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&cn=Marogus Ima solidan progress u ICC-u: Icc10-12/12 Icc25-9/12 Icc10hc-5/12 Icc25hc-1/12(lootship ^^, a ovo ostalo nikad nisam ni pokusao -.-) Sto se tice geara: -Glavna mana je overhitcap a low haste. I kad bi se ovaj trinket za hit zamenio sa nekim koji daje haste(npr. DFO sa rota bilo bi sasvim lepo) -Sledeca stvar je to da neam ni jedan Sanctified -.-. -Skoro 3 meseca furam 4/5 t10 251lvl iteme. Ima jedna stvar kod ovoga. Jedan od razloga je da nikad nisam bio u ozbiljnijoj PvE guildi, nisam nikad imao vremena za to. -Ukoliko ste pugger, znaci mozete da upadnete u svaki+char ima dobru reputaciju na serveru -Sto se tice PvP-a...ni to nikad nisam igrao mnogo ozbiljno, samo sa ortakom samanom(fmage/ele FTW) i imali smo oko 1520 ratinga sa raspalim gearom. -Ima 4/5 rele i jedan wrath-leggs( VoA ), takodje ima i wrath offset ali ja u PvP-u furam malo vise PvE itema zbog haste. Acc istice 28mog(danas) tako da posto sam upisao srednju, cekao sam da istekne i da batalim WoW. Za vise informacija o ceni i ponude saljite na PM/mail- giga.95.vozdovac@gmail.com/telefon 065/533-1454 /cheers /thanks - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts