Jump to content

Kako najlakse kupiti hon?

ShinodaPrime

Recommended Posts

iscimaj dreadlorda sa foruma, on će ti uraditi to za džabe ali da mu platiš ručak posle!

šalu na stranu, izgleda da je sad frka sa tim karticama a zvanično hon možeš uzeti ovde http://www.computerlandgames.rs/heroes-of-newerth-key-3326-c111-view.htm

čak je i cena skroz ok, ako ne i ista (ne znam kurs dolara i mrzi me da gledam).

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

iscimaj dreadlorda sa foruma, on će ti uraditi to za džabe ali da mu platiš ručak posle!

šalu na stranu, izgleda da je sad frka sa tim karticama a zvanično hon možeš uzeti ovde http://www.computerlandgames.rs/heroes-of-newerth-key-3326-c111-view.htm

čak je i cena skroz ok, ako ne i ista (ne znam kurs dolara i mrzi me da gledam).

Doca mi sjebava poso :(

U Computerlandu ti uplacuje neki nub, za razliku od preduzetnichkog preduzeca "Dreadlord" gde ti uplacuje jedan od najvecih pro-ova na svetu [8D]

No srsly - to je ta cena kad odprilike urachunash visa-in procenat.

poz voz 2011

• 1 month later...

OK kupio prekocomp landa. Onaj lik mi je dao cd key. Kada dosao kuci skino hon ali tamo pise must create acc.... ja da create kada tamo trazi karticu itd. probao sam steam reako ajde mozda je preko steam-a ali pise not valid cd key.

Kako da create acc sa ovim mojim cd key da mogu da se igram

OK kupio prekocomp landa. Onaj lik mi je dao cd key. Kada dosao kuci skino hon ali tamo pise must create acc.... ja da create kada tamo trazi karticu itd. probao sam steam reako ajde mozda je preko steam-a ali pise not valid cd key.

Kako da create acc sa ovim mojim cd key da mogu da se igram

Verovatno si do sada vetj provalio but anyway... na stranici gde ti trazi CC informacije imash sa desne strane "Promo Code Entry", tu ukucash kod koji si dobio od "lika".