ShinodaPrime Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 poz ljudi. zanima me kako ste vi kupili hon i koji je najlaksi nacin.. s obzirom da nemam visu ili bilo koju karticu (u kranjem slucaju pokusacu preko ortaka) koji jos nacin postoji za kupovinu hon-a? video sam nesto preko pay-pal ali ne kapiram kako to ide.. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 iscimaj dreadlorda sa foruma, on će ti uraditi to za džabe ali da mu platiš ručak posle! šalu na stranu, izgleda da je sad frka sa tim karticama a zvanično hon možeš uzeti ovde http://www.computerlandgames.rs/heroes-of-newerth-key-3326-c111-view.htm čak je i cena skroz ok, ako ne i ista (ne znam kurs dolara i mrzi me da gledam). Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 iscimaj dreadlorda sa foruma, on će ti uraditi to za džabe ali da mu platiš ručak posle! šalu na stranu, izgleda da je sad frka sa tim karticama a zvanično hon možeš uzeti ovde http://www.computerlandgames.rs/heroes-of-newerth-key-3326-c111-view.htm čak je i cena skroz ok, ako ne i ista (ne znam kurs dolara i mrzi me da gledam). Doca mi sjebava poso :( U Computerlandu ti uplacuje neki nub, za razliku od preduzetnichkog preduzeca "Dreadlord" gde ti uplacuje jedan od najvecih pro-ova na svetu No srsly - to je ta cena kad odprilike urachunash visa-in procenat. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 No srsly - to je ta cena kad odprilike urachunash visa-in procenat. masni ti zubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Uzeo sam HoN preko ovog Computerland Games-a, uplatio 2500 or something dindzi i dobio key sutradan. Yay! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 OK kupio prekocomp landa. Onaj lik mi je dao cd key. Kada dosao kuci skino hon ali tamo pise must create acc.... ja da create kada tamo trazi karticu itd. probao sam steam reako ajde mozda je preko steam-a ali pise not valid cd key. Kako da create acc sa ovim mojim cd key da mogu da se igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 OK kupio prekocomp landa. Onaj lik mi je dao cd key. Kada dosao kuci skino hon ali tamo pise must create acc.... ja da create kada tamo trazi karticu itd. probao sam steam reako ajde mozda je preko steam-a ali pise not valid cd key. Kako da create acc sa ovim mojim cd key da mogu da se igram Verovatno si do sada vetj provalio but anyway... na stranici gde ti trazi CC informacije imash sa desne strane "Promo Code Entry", tu ukucash kod koji si dobio od "lika". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko m Posted November 3, 2010 Report Share Posted November 3, 2010 Jesam. U svakom slucaju hvala. I mislio sam da je to ali bilo je mnogo prica tih dana za opet free beta acc pa reko bolje da ne diram da mi ne pojede 2600 din :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts