Jump to content

orion telekom

killYg0r

Recommended Posts

procitam "sbb dere" i ocekujem "placam sto evra za 1mbit i stalno se kvari" i procitam drugi red i blejim pola sekunde dok sam skontao na koje "dere" je mislio:)

peja je trolovo i nije los trol:)

shekk:

ne bi se niko pojavio, ja nisam dovoljno hrabar, a peja nije dovoljno lud :tf:

edit olol

peja brat

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

kili dobar je orion, isti su uslovi kao i sezam sto je bio, imas tih 15 dana tolerisanja i ostalo. A cak i kad ti iskljuce, ja ponekad okrenem i trazim da mi puste net u fazonu platicu za 3 dana, i oni puste opusteno. I da sve online igrice mi rade bolje jer su povecali brzine :D

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare

imam odbojnost prema sbb-u a ovaj drugi provajder koji je kod mene u kraju ne bi uzeo da dele besplatan download interneta

i ja mrzim sbb, secam se jos uvek dana kad su bili jedini zemaljski broadband provajder u srbiji (neka 2004-2005) i njihovog odnosa prema korisnicima tada. ali realno, kabl je toliko ispred adsl-a, da bas bas treba da imas problem s njima da ga ne progutas

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Znaci, ispada da ce 2mbit/256k biti 2000din?

Pa toliko je bilo i ranije...

Ja imam trenutno 4/512 , za 1400din.

uvek sam imao 1mbit/128k (jer nisam nikad bio downloader pa mi to nije bilo ni bitno, vec sama stabilnost neta i da ne laga , jer volim uvece baciti neki PES na netu ili doticu :) )

pa su mi dali na 6meseci duplu brzinu (2mbit/192k) za iste pare.

pa su mi sad podigli na 4/512k za iste pare...

Ni ja nisam neki ljubitelj oriona, ali sta znam... kao da je na telekomu bolje. Neko jednom u ADSL topicu reche :

"Sve zavisi u kom si delu grada"

Nadam se da ce biti razumna cena za nove adsl pakete, jer SBB zaista nudi i super down i ok upload za male pare:

PAKET 	PRISTUPNA BRZINA 	CENA

S 	4 Mb/s (4096/256) 	1.350 din

M 	8 Mb/s (8192/384) 	2.020 din

L 	12 Mb/s (12288/512) 	2.690 din

XL 	16 Mb/s (16384/768) 	3.310 din

Edited by sly*zomb1e

Pink_Floyd_The_Wall_Avatar_by_Irakli_Jan

STARI PAKET      NOVI PAKET        NOVA BRZINA              CENA

HOME 1024        Orion ADSL 1.5    1.5Mbps/256Kbps          1.560

HOME 2048        Orion ADSL 4      4Mbps/512Kbps            2.229

...

malo skuplji od telekoma

-10% na budalu, 2k za 4mbit.

@"mali vam je... upload"

smara brate, kad treba da saljes mail i ono lol, malopre si skino 100 mb za <10 min a sad si back to modemland :)

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Meni nije jasno ovo placanje kod Oriona...

Kili placa 2mb 2000din.

Zombi 4mb 1400din

Ja 4mb 2300din

Cenim da smo svi korisnici 4+ godina.

lol . tu mi je racun uvek sacuvam zadnji kad platim . pise ravno 2k a tako placam vec godinama u nazad

mozda ima veze sa podelom na tri prethodna manja provajdera pa je svako zadrzao svoje cene kad su se mergovali ? sto opet ne bi trebalo da ima logike

Meni nije jasno ovo placanje kod Oriona...

Kili placa 2mb 2000din.

Zombi 4mb 1400din

Ja 4mb 2300din

Cenim da smo svi korisnici 4+ godina.

ja 4mb 2000 :D

trebalo bi i ti da placash 2k umesto 2300 ako si stari korisnik

Edited by CBETA

na terasi se spasi

lesli se vraca kruci

i jel postoji orion cenovnik?

Ja ga nesto nisam pronasao na netu...

4/512 mi radi kao 3.5/390k , ali ni to nije lose... uzimao bi ovaj paket samo zbog uploada, naravno ako mu ne nadrkaju cenu :tf:

to ti je normalno za adsl:) nikad kod njega nemas 4mb nego se gubi odredjeni deo protoka iz ne znam kog razloga :)

Нема  будућности без истине.

• 2 weeks later...

gospoda iz oriona je postala jako bezobrazna

definitivno su ukinuli onih 15 dana preko za placanje, sad ako ne platish 1. seku ti net

danas mi izgasili net, nije mi stigao ni mejl ni sms. zvao ih ja, ona riba shto radi kazhe da je doshlo do "ogromnih promena u nachinu rada oriona" i da zbog greshke u sistemu (lol) nisu mogli da obaveste jedan deo korisnika

ozbiljno razmishljam da posle 3 godine koliko-toliko ok usluge promenim provajdera

edit typo

Edited by CBETA

na terasi se spasi

lesli se vraca kruci

ja sam sacekao da mi sami ugase net pa onda da uplatim ovaj mesec i trajalo eto do 11-12og . samo sto nisam uspeo da ih zajebem pa da mi i traje duze za to vreme nego kao to vam 2k i poz, bila je prilicno nadrkana radnica usrasna i vrh stvar je bila sto je red ljudi koji je cekao da plati racune bio do same ulice u kralja petra . jedno 10-20 pretpostavljam i samo u tom periodu sam cuo jedno dvoje/troje koji su trazili kod ili pitali kako da prestanu da budu robovi ove novo nastale firme koju treba zakonom zabraniti :)