3LANCER Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Nova igra iz Frictional games studija (Penumbra serijal). Igrate u ulozi coveka koji je sebi izbrisao pamcenje i jedino sto zna je da treba da ubije svog nekadasnjeg saradnika. Jezivo, tripozno i genijalno. Naravno da treba igrati u mraku :) Demo: http://amnesiagame.com/#demo Igra je izasla u sredu, radi na svim operativnim sistemima (Windows Xp i noviji, Linux i OSX) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Nabavio ... jedva cekam da je probam! Poslednje na ovaj fazon sto sam igrao a da je gotivno je Cryostasis. Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 cryostatis, aka Анабиоз na ruskom, je vrh skida se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Jebote kako skeri igra, usro sam se samo prvih 5 minuta sto sam igrao! Bojim se sta ce mi biti kada naletim na prvog protivnika, brrr Strava odradjeno, identichno ko Penumbra, samo hardverski zahtevnije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted September 13, 2010 Author Report Share Posted September 13, 2010 zavrsio upravo jednu duzu deonicu i morao sam da prekinem jer su pocele da mi se tresu ruke posle pogledam na njihovom forumu da vidim koliko sam presao i shvatim da sam kompletirao tek trecinu igre (!). ja za ovo ne verujem da cu imati zivaca Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Brate, sad sam probao sa slushalicama na glavi da igram, je-bo-te ko da sam tamo pogotovu kad sam naleteo na neprijatelja... dobra je fora da ne smesh ni da ga gledash :D Jos ne najjache stereo na slushalicama, pa cujes da sa desne strane neko iza tebe dok ide gazi po drvenom podu, i onako shkripi jezivo... brr :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chunje Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Jel moguce da je igra malo manje od 1gb? Ili je to neki demo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Pa da, sve igre od tog izdavacha su takve, nije to neka prekomplikovana igra, jednostavan horor je :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowac Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 (edited) ako se secate kazite mi gde je kljuc od wine cellar... Edited September 28, 2010 by kowac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 ne secam se tacno sobe, valjda bese odes kroz tunel na spratu iznad (iz velike prostorije gde su ona vrata za creepom) Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowac Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 mislim da sam prosao kroz taj tunel-pa se pomere one 3 knjige za tajna vrata....i na kraju se opet vratim u onaj veliki hol ali bez kljuca za wine c.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Kljuc je u biblioteci, u tajnoj sobi u koju se udje posle pomeranja 3 knjige. Kljuc se nalazi na stolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Upravo sam zavrsio igru. Atmosfera je vrhunska, ali je na avanturistickom planu igra prilicno rudimentarna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowac Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 ova igra mi je oduzela pola zivota, nisam ljubitelj horor igrica ali kad pocnem igru moram da je zavrsim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Kad krene ono govno nevidljivo da me juri kroz vodu... a ja zatvaram vrata i bacam kutije... jebem ti sunce igra prebija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 haha, upravo sam taj deo prosao pre 20 minuta :D skroz je kul igra. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 mene je oduševilo sa samim početkom gde ti savetuju šta da radiš radi većeg užitka. I dal su stvarno napravili instalaciju za linux?! Quote Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3LANCER Posted February 19, 2011 Author Report Share Posted February 19, 2011 jesu :) ali Linux verziju mozes da skines samo ako kupis igru direktno od Frictionala Quote la estrella de la muerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Codeic Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 nisam sad pri kinti, ali nameravam jer zaslužuje. Quote Obojeni program je brutalan bend! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Kad krene ono govno nevidljivo da me juri kroz vodu... a ja zatvaram vrata i bacam kutije... jebem ti sunce igra prebija. Ja sam se ziv usrao ovde. Igrica je stvarno vrhunska. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Pročitao sam pre koji dan u SK da je izašao neki do jaja mod (Bela Noć), radnja nema veze sa igrom, i koliko sam skontao dešava se u 20. veku, u nekoj ludnici. To bi trebalo da se overi. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Davaj link kada probas! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 link odma ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 http://www.moddb.com/mods/white-night/downloads/white-night-full-release-v10 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 instalirao, radi, usao u igru. i rekao ma ne treba mi ovo veceras :D ili ce srce da mi stane, ili cu da zabodem do 6 ujutru, ili oba Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts