zlaj44 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 e ala ti smaras ne znas da gubis pa smaras, i rekli su ti admini da tjes dobiti hltv sta koji qr*c smaras brate... ne kontam te.. al mene ostavi vise.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nonet Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 e ala ti smaras ne znas da gubis pa smaras Ne smara , hoce da dobije odgovore da li si ti imao WH or what.I Pametno je uradio sto je dosao ovde da mu pomognu ljudi ;) Ovako fdm :) Ja mislimda je to "CRNO" smoke koji je bacen da slikaju SS i koji se video kroz smoke al je 100% uradjeno u paintu da se pocrni da se ne zna sta je.Onda ovo za lika ja stvarno ne znam dal je moguce da je on video lika kroz taj smoke + nije imao 16 bita sto se vidi u sredini smoke-a.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlaj44 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 brate mili u zivotu cheat nisam ukljucio a sigurno ni netju... a kamoli u paintu crtao znam da je glupawo ispao ss al sta da radim brate ima svaki ss, na half i na kraju i produzetke pa i sa druge mape... a reko sam adminima da mu da uj jbni HLTV da me ne smara lik... poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted September 9, 2010 Author Report Share Posted September 9, 2010 (edited) Ovako fdm :) Ja mislimda je to "CRNO" smoke koji je bacen da slikaju SS i koji se video kroz smoke al je 100% uradjeno u paintu da se pocrni da se ne zna sta je.Onda ovo za lika ja stvarno ne znam dal je moguce da je on video lika kroz taj smoke + nije imao 16 bita sto se vidi u sredini smoke-a.. I ja mislim da je to crno smoke koji se sa wh providi kroz dim i stavljeno je to crno,a posto se ovaj lik sa wh providi kroz smoke njega nije mogao da oboji pa je ostao tako... I slike iz kantera nisu u .jbg formatu a njegov ss je u .jpg... Evo jos jednog ss-a.Koji je u .png formatu Edited September 9, 2010 by FreeDooM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 OCU JA TAKVE RUKAVICE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 (edited) to su rukavice za chitere..:D Edited September 11, 2010 by Pet0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snd Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 wh Quote alekz: bicu prvi covek koji je osvojio alekz: turnir alekz: jednom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 (edited) Trazio sam link od hltv-a odavno jos rekli su mi kao dobijas nocas i proslo je...Kad dobijem link prosledicu i vama ovde... Po cemu to zakljucujes? Zakljucujem po svom pro insektu kao sto bi rekao Zika Pavlovic, ovaj aim retko gde moze da se skine, svaka cast. Edited September 12, 2010 by mith.SATARA egzekut0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
18K Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Objasni ti meni, kako moze da se vidi chovek ovako ako postoji smoke ? ti ocigledno kao da nisi igrao cs nikad u zivotu! a igras ga! LOL po onom ss nema wh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordan Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 ti ocigledno kao da nisi igrao cs nikad u zivotu! a igras ga! LOL po onom ss nema wh! sry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeDooM Posted September 13, 2010 Author Report Share Posted September 13, 2010 ti ocigledno kao da nisi igrao cs nikad u zivotu! a igras ga! LOL po onom ss nema wh! Po onom ss bas ima wh,i HLTV demo nisam naravno dobio...Tako da ne treba diskutovati vise. Hvala na odgovorima svima,moze LOCK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts