ZOOM_ Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Neko haklovao KGB Host Edited October 30, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 pisi DPS(oldsql) placamo ovih dana mozda vec sutra. detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 sry oldsql boi ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 30, 2010 Author Report Share Posted October 30, 2010 (edited) NP upisao sam DPS(oldsql) Edited October 30, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 NP upisao sam pisi DPS(oldsql) Ja mislim da si trebao samo DPS(odlsql) :D Bez pisi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 30, 2010 Author Report Share Posted October 30, 2010 Greska u c/p :)Upisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Padose serveri ......... to znamo svi ali kakve veze ima ova tema sa pad servera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 30, 2010 Author Report Share Posted October 30, 2010 to znamo svi ali kakve veze ima ova tema sa pad servera? A sta mi nindze sad da radimo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 pa macujte se Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 30, 2010 Author Report Share Posted October 30, 2010 (edited) Prijavljene ekipe : pyramid [[uplatili] BGD Online [uplatili] ENTiTY [uplatili] unezvereni [uplatili] ---------------------------------------------------------------------------- Atrox Gaming bullet syphonny [Potvrdili] neWave [Potvrdili] atw [nisu potvrdili] ROTTEN SICKTOUCH rushTHAT The Legendary Gods dps.matrix [Potvrdili] nVo SBC [Potvrdili] clan+ [Potvrdili] btw IDZUO ekIpa ^ [Potvrdili] mk bijeljina [Potvrdili] aftermath [Potvrdili] dignitasTM imbaz Reaction HEJT urbanExp [Potvrdili] selocrew.FORGE [Potvrdili] NOGOM DPS(oldsql) Edited October 31, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Gl DPS i Gl BGD onlajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 Prednost imaju ekipe koje prve uplate bez obzira kada su se prijavili ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 a jel i dalje minimum 32 ekipe ili ce se turnir igrati iako bude manje ekipa ? taj deo mi nije bas najjasniji :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 a jel i dalje minimum 32 ekipe ili ce se turnir igrati iako bude manje ekipa ? taj deo mi nije bas najjasniji :D 32 ekipe minimum . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shokica Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Nadam se da ce biti toliko, mada.. Tesko.. Gl anyway :-) Some of us see only Black and Blue! Pazza inter [00:54] <@BGDo|MASINA> 1on1 aim_map server on msg me Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 DPS old sql, ta fak? infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
wakno Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Potvrdjujem za ekipu NOGOM, mi i oni uplacujemo ovih dana.. POZ jooooj snage nemam da se borim eo svega mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOJAN1 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 VIDI DRUZE TI AKO SKUPIS 32 EKIPE JA TI SKIDAM KAPU ! lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 VIDI DRUZE TI AKO SKUPIS 32 EKIPE JA TI SKIDAM KAPU ! Meni kapu da maznes ? AKO TI MENI SKINES KAPU JA TEBI SKIDAM PATIKE I JAKNU ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOJAN1 Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 HAhahahahaa okEj :D lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 Molio bih da ekipe koje su se prijavile i nameravaju da igraju , izvrse uplate .Da bi sve ovo islo brze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme.sale Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 sine stavi minimum 16 ekipa. tesko ces 32 skupiti. a i ovih 16 je pitanje. do kad treba da se plati? detinjstvo nismo imali da postali bi najbolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Ja ne razumem poentu ovde ... Naravno da podrzavam organizaciju i sve to sto cete da se iscimate da organizujete turnir ali ne vidim kako ces da skupis 32 ekipe jer ovde koliko vidim na spisku ima 29 ekipa...Sto je najgore od tih 29 ekipa su bar 10 ekipa koje kad vide turnir ostave post "pisi nas, dolazimo sigurno!" i nema ih nikad :D Sasvim korektno bi bilo i kad bi bilo 16 ekipa i da se odrzi turnir onako kako ste osmislili... nadam se da ce biti preko 16 ali ne vidim poentu sa uslovom od 32 ekipe.. toliko ekipa nije bilo ni na wcg.. mogli ste da stavite da uslov bude 16 minimum a maximum 32 ekipe. GL HF i vidimo se tamo ako bude nesto od ovoga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted October 31, 2010 Author Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Ja ne razumem poentu ovde ... Naravno da podrzavam organizaciju i sve to sto cete da se iscimate da organizujete turnir ali ne vidim kako ces da skupis 32 ekipe jer ovde koliko vidim na spisku ima 29 ekipa...Sto je najgore od tih 29 ekipa su bar 10 ekipa koje kad vide turnir ostave post "pisi nas, dolazimo sigurno!" i nema ih nikad :D Sasvim korektno bi bilo i kad bi bilo 16 ekipa i da se odrzi turnir onako kako ste osmislili... nadam se da ce biti preko 16 ali ne vidim poentu sa uslovom od 32 ekipe.. toliko ekipa nije bilo ni na wcg.. mogli ste da stavite da uslov bude 16 minimum a maximum 32 ekipe. GL HF i vidimo se tamo ako bude nesto od ovoga :) Poenta je da ukoliko ne bude 32 ekipe , mi smo duzni da vratimo svima novac i ovo otkazemo . Necu da iko kaze kako sam slagao za broj ekipa , jer sam od pocetka tvrdio 32 ekipe i spreman sam da odrzim to . Ukoliko se vi drugacije organizujete i odlucite da ipak igrate sa 16 ekipa ili vise , spreman sam da to ispostujem . U slucaju da se to desi moguce je da se koncept turnira izmeni . Na ucesnike to nece uticati . U principu mi smo odlucili da se ovo odrzi , makar sekire padale . To sto neko kaze "pisi nas" znamo veoma dobro ali sta da se radi . Prijave nisu isle samo ovde , vec i na nasem forumu www.parlament-cs.com sine stavi minimum 16 ekipa. tesko ces 32 skupiti. a i ovih 16 je pitanje. do kad treba da se plati? Jos juce je trebalo da se plati . Karas to "sine" ........... Edited October 31, 2010 by Parlament ZOOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
egzekut0r Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 (edited) Poenta je da ukoliko ne bude 32 ekipe , mi smo duzni da vratimo svima novac i ovo otkazemo . Necu da iko kaze kako sam slagao za broj ekipa , jer sam od pocetka tvrdio 32 ekipe i spreman sam da odrzim to . Ukoliko se vi drugacije organizujete i odlucite da ipak igrate sa 16 ekipa ili vise , spreman sam da to ispostujem . U slucaju da se to desi moguce je da se koncept turnira izmeni . Na ucesnike to nece uticati . U principu mi smo odlucili da se ovo odrzi , makar sekire padale . To sto neko kaze "pisi nas" znamo veoma dobro ali sta da se radi . Prijave nisu isle samo ovde , vec i na nasem forumu www.parlament-cs.com Razumem ja tebe ali ti ocigledno ne razumes mene :D Nece tebi niko da uzme za zlo sto ti nisi doveo 32 ekipe na turnir, to nije do tebe, ti si to zeleo ali jbg. Gledamo samo sta je realno, i da se prijavi 17 ekipa glupo bi bilo da ti otkazes i da svima vratis novac samo zato sto si obecao "ljudima" 32 ekipe. Koliko se ekipa prijavi, prijvailo se... ti tu nista ne mozes. Aj pa da se odrzi ovo :D cya there Edited October 31, 2010 by mith.SATARA egzekut0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts