Dejan K. Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 Ne , mi smo igrali tucan,2x DD2 i nuke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kGk.lazin Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Okej onda nisam znao , posto se kod nas u grupi nisu igrale 2 iste mape Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReccoN* Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 GL svima... :) Hoce biti HLTV.. ? Nasa pobeda je uzrok vaseg poraza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 Lokal HLTV ce snimati meceve , sada cemo ja i squick krenuti da sredjujemo za online , da vidimo da li ce moci ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tixo Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 (edited) hmm ako bih mogo da zamolim organizaciju da nas prebacu u mecheve za nedelju poshto se stvarno moramo namuciti oko kesha . Znachi sve je okej mozemo mi u subotu da dodjemo ali fora je vozi nas lik u subotu ali ne moze da ostane i u nedelju tako da cemo morati da se snalazimo za prevoz i u nedelju i da placamo . AKo je to moguce super ako ne onda cemo probati da se iscimamo bash za taj kesh , mada veliki kesh je potreban tu ;) , idemo sutra kod sponzora pa ce vidimo . Edited October 14, 2010 by Tixo Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 hmm ako bih mogo da zamolim organizaciju da nas prebacu u mecheve za nedelju poshto se stvarno moramo namuciti oko kesha . Znachi sve je okej mozemo mi u subotu da dodjemo ali fora je vozi nas lik u subotu ali ne moze da ostane i u nedelju tako da cemo morati da se snalazimo za prevoz i u nedelju i da placamo . AKo je to moguce super ako ne onda cemo probati da se iscimamo bash za taj kesh , mada veliki kesh je potreban tu ;) , idemo sutra kod sponzora pa ce vidimo . Samo cu da ti kazem da smo vam vec izasli u susret i ti vrlo dobro znas kako, tako da od pomeranja meceva za nedelju nema nista....Meni je zao ali znali ste kakva je situacija 2 dana pred turnir i mogli ste lepo da se organizujete....Pokusajte da se iscimate i vi malo, a ne samo mi da se cimamo za sve vas....Svaka ekipa trazi nesto svoje, sve smo MAXIMALNO ispostovali, tako da ispostujte malo i vi nas ako znate ;) Pozdrav i nadam se da se gledamo u subotu ;) Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
NO1CANSTOPMEEE Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Samo cu da ti kazem da smo vam vec izasli u susret i ti vrlo dobro znas kako, tako da od pomeranja meceva za nedelju nema nista....Meni je zao ali znali ste kakva je situacija 2 dana pred turnir i mogli ste lepo da se organizujete....Pokusajte da se iscimate i vi malo, a ne samo mi da se cimamo za sve vas....Svaka ekipa trazi nesto svoje, sve smo MAXIMALNO ispostovali, tako da ispostujte malo i vi nas ako znate ;) Pozdrav i nadam se da se gledamo u subotu ;) Brate ok,ja te drzhim za rech shto si mi rekao,josh samo nadji neke ribe i to je to :))) Ja iskreno mislim da je tur mogo za jedan dan da se odigra 10 ekipa na 10 kompa ceo dan finale ujutru 5-6 bi bilo i mislim da je to bolje reshenje ali ok vasha organizacija vi mislite da treba 2 dana da se igra poshtujem to,mi cemo da se iscimamo za kesh neki preko ako mozhemo...REALNO znam da nije lako da se organzuje turnir i da ne mozhe svima da se izadje u susret i svi da budu zadovoljni to je realnost uchinio si nam uslugu za uplatu hvala josh jednom vidimo se u subotu...GLHF svima ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Brate ok,ja te drzhim za rech shto si mi rekao,josh samo nadji neke ribe i to je to :))) Ja iskreno mislim da je tur mogo za jedan dan da se odigra 10 ekipa na 10 kompa ceo dan finale ujutru 5-6 bi bilo i mislim da je to bolje reshenje ali ok vasha organizacija vi mislite da treba 2 dana da se igra poshtujem to,mi cemo da se iscimamo za kesh neki preko ako mozhemo...REALNO znam da nije lako da se organzuje turnir i da ne mozhe svima da se izadje u susret i svi da budu zadovoljni to je realnost uchinio si nam uslugu za uplatu hvala josh jednom vidimo se u subotu...GLHF svima ;) da da , Bash si rechit dechko , ready ! perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReccoN* Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Lokal HLTV ce snimati meceve , sada cemo ja i squick krenuti da sredjujemo za online , da vidimo da li ce moci ;) Super, dajte sve od sebe :P Nasa pobeda je uzrok vaseg poraza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tixo Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Izvinjavam se u ime ekipe Playground jer necemo uspeti da dodjemo na tur . Znachi stvarno nije do nas , sponzor nas je takozvano vukao za nos 3 dana , rekao je ce da nam da pare i stalno je izvlacio neshto da ne moze da dodje il da se nadjemo sutra tu i tu i naravno on nije dolazio , i danas kad je trebalo da nam da pare , kad smo mu rekli da je zadnji dan zovemo ga , on se ne javlja na fon i nismo mogli da ga dobijemo ceo dan . Sry ali ne mozemo da stvorimo pare za put i uplatu tek tako , za jedno bi imali za dva stvarno nemamo i nismo ocekivali ovakvu situaciju . Izvinjavam se josh 1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zec? Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Izvinjavam se u ime ekipe Playground jer necemo uspeti da dodjemo na tur . Znachi stvarno nije do nas , sponzor nas je takozvano vukao za nos 3 dana , rekao je ce da nam da pare i stalno je izvlacio neshto da ne moze da dodje il da se nadjemo sutra tu i tu i naravno on nije dolazio , i danas kad je trebalo da nam da pare , kad smo mu rekli da je zadnji dan zovemo ga , on se ne javlja na fon i nismo mogli da ga dobijemo ceo dan . Sry ali ne mozemo da stvorimo pare za put i uplatu tek tako , za jedno bi imali za dva stvarno nemamo i nismo ocekivali ovakvu situaciju . Izvinjavam se josh 1 . bacite ga lavovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfN Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 svaka cast 10h pred turnir kazete alal vam qrac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNTOUCHED4jj Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 (edited) Izvinjavam se u ime ekipe Playground jer necemo uspeti da dodjemo na tur . Znachi stvarno nije do nas , sponzor nas je takozvano vukao za nos 3 dana , rekao je ce da nam da pare i stalno je izvlacio neshto da ne moze da dodje il da se nadjemo sutra tu i tu i naravno on nije dolazio , i danas kad je trebalo da nam da pare , kad smo mu rekli da je zadnji dan zovemo ga , on se ne javlja na fon i nismo mogli da ga dobijemo ceo dan . Sry ali ne mozemo da stvorimo pare za put i uplatu tek tako , za jedno bi imali za dva stvarno nemamo i nismo ocekivali ovakvu situaciju . Izvinjavam se josh 1 . DOBRO BRE, STE NORMALNI ?!! ISPALJUJETE NAS 10h pred pocetak turnira?!!?!!?!?!?!!?!!?!?!?!?!?!!? Edited October 15, 2010 by bfh.uNTOUCHED Link to comment Share on other sites More sharing options...
squick Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Opusteno momci ! Do nas sto je bilo mi smo odradili, oni nas nisu ispotovali i to je to....Sledeci put cemo da znamo na koga mozemo da racunamo a na koga ne i to je to...;) GL i pucamo se nekad....verovatno se vidimo u Zajecaru na Turu ;) Pozz Ako ne znas pucati, ne pokazuj zube ! One love = Counter-Strike Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 (edited) nije do nas. ja sam imao kintu , skupljao sam metalce po ulici oni se samo smeshkali onako HE HE , jebiga :/ vidimo se u za. Edited October 16, 2010 by perapera perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 jel poceo turnir :) jel ima hltv :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RampagE Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 jel poceo turnir :) jel ima hltv :) ma de ima hltv :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tornado-pozarevac Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 jel moze neki update rezultata ili nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 ima update na prvoj strani... Mi ga ispusili :D GG NUM i STAROPRAMEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
RampagE Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 ima update na prvoj strani... Mi ga ispusili :D GG NUM i STAROPRAMEN Kad me niste zvali :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReccoN* Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 STAROPRAMEN - NUM.. Rezultat .. ? Nasa pobeda je uzrok vaseg poraza !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 15:15 , imate rez na prvoj strani !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh0ck1 Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Line up : num - staroplamen? https://soundcloud.com/moneyandcash Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaCk LiSt Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Num Aybon Destruction BlaCk LiSt KOMSIJA RACA :S GROM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 staropramen : krle geri rmza bobban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts