dnl Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Smesan si ~ Odakle tebi pravo da pises ovako "smesne" komentare coveku koji je igrao finale wcg-a , vrv to i ne znas ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Smesan si ~ Ja te pitam ozbiljno a ti tako...c.c.c i posle oces da igras.....A da sto se tice skrola ja sam igrao jednu mapu ex_interp 0.1 jer sam izaso slucajno iz cs i sam vratio na def. 0.1 :) niko nije video :) hahahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
PHLGcaopoz Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Odakle tebi pravo da pises ovako "smesne" komentare coveku koji je igrao finale wcg-a , vrv to i ne znas ^^ Znaci ako je on igrao finale wcg-a? Moze da pise ovde sta hoce i da me proziva bez razloga? Get rich or die tryin' ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnl Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Ja te pitam ozbiljno a ti tako...c.c.c i posle oces da igras.....A da sto se tice skrola ja sam igrao jednu mapu ex_interp 0.1 jer sam izaso slucajno iz cs i sam vratio na def. 0.1 :) niko nije video :) hahahhaha Daj tamo neka se promeni rezultat na DW za nebitno koga :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 jebi urosa seljacinu ! igrao finale zbog nikk-a :) jer dao dupe orgi pa nas pustili hahaahahahah!! :))) DODJI BUDALO!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tixo Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 PHLG i dnl take a room plz ;0 a moze i urosh sa vama pa napravite i grupnjak Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Daj tamo neka se promeni rezultat na DW za nebitno koga :D ne znam koj mec bio hahahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Ajde bez ne potrebnog spama molim vas . STAROPRAMEN - KDS 11:16 NUKE finale : KDS - UNKNOWN Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 PHLG i dnl take a room plz ;0 a moze i urosh sa vama pa napravite i grupnjak Bar nisam na turu imao pozivni za pancevo bese?? hahahahahaha JEBI :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnl Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 PHLG i dnl take a room plz ;0 a moze i urosh sa vama pa napravite i grupnjak Ti sto si ispalio za turnir , ne javljaj se :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikk. Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 igrao finale zbog nikk-a :) jer dao dupe orgi pa nas pustili hahaahahahah!! :))) DODJI BUDALO!!! :) hahahaha odjebi :D skidaj <3 MaJche sa steama ona je moja !!!!! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tixo Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Bar nisam na turu imao pozivni za pancevo bese?? hahahahahaha JEBI :)) hahahahahahahaha okej cutim !!!!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 hahahaha odjebi :D skidaj <3 MaJche sa steama ona je moja !!!!! :))) Razumem GNOMCINO :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnl Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Pogledajte ovo i sudite sami. SCROLL I CTRL!!!1 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Pogledajte ovo i sudite sami. SCROLL I CTRL!!!1 poz ali sad je kasno Vf nije u finalu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knezhevic Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 sve objasnjeno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bra1N' Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Mogu ja u UrbanExp pliiiiiiiz? Imam mnogo dobar mish mx518 i na kruzhic sam stavio duck komandu i da vish kako ripkam ispred igracha, niko ne mozhe da me utepa. Ja mislim da sam idealno reshenje protiv haj-skil igracha. A i igram na slushalice od mp4, imaju veliki volume opseg, pa chujem sve igrache kao da imam wh, a nemam. Stalno igram CS, jednom sam jednog ubio u glavu i on mi reko da pro. A? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swenson Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Bar nisam na turu imao pozivni za pancevo bese?? hahahahahaha JEBI :)) AAHAHHAHAAHAHAHAHHA vALJEVO !! +10000 perapera Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 AAHAHHAHAAHAHAHAHHA vALJEVO !! +10000 ja mislim da je imao 0-13 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 10-5 za UNKNOWN kao TT na nuke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 AAHAHHAHAAHAHAHAHHA vALJEVO !! +10000 a mozda imao za valjevo jer je valjevo 14k )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 (edited) alias w wait alias w2 "w; w" alias w5 "w2; w2; w" alias w10 "w5; w5" alias w20 "w10; w10" alias idemkaoblesav "+duck; wait; -duck; wait; +duck; w20; w10; w; w; -duck" bind "MOUSE4" "idemkaoblesav" +mlook +jlook PRAVDA ZA za vF Edited October 17, 2010 by djoleman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 16:13 za UNKNOWN nuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 E moji mejtovi,ne smem ni u ks da vas pustim same HAHAHAHA :))) shalaMALA!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 E moji mejtovi,ne smem ni u ks da vas pustim same HAHAHAHA :))) shalaMALA!:) Nista tregeru bro bez tebe :)))) Mogu ja u UrbanExp pliiiiiiiz? Imam mnogo dobar mish mx518 i na kruzhic sam stavio duck komandu i da vish kako ripkam ispred igracha, niko ne mozhe da me utepa. Ja mislim da sam idealno reshenje protiv haj-skil igracha. A i igram na slushalice od mp4, imaju veliki volume opseg, pa chujem sve igrache kao da imam wh, a nemam. Stalno igram CS, jednom sam jednog ubio u glavu i on mi reko da pro. A? Mozes :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts