unknwn Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) . Edited November 12, 2024 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagerseN Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Chrono cross secam se, da sam se tad bio napalio na ff8 i kad sam uzeo da igram ovo bio sam odusevljen. Vrh prica grafika u to vreme je bila do jaja :D a i najvise sto mi se svidelo tada, a sto nije bilo u ff je to sto si video sve kripove tako da ako nisi hteo da se bijes mogao si samo da ga izbegnes... Veruj mi probaj neces zazaliti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peregrine Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Septerra Core - ovo sam igrao kao klinac, fond memories :) http://www.youtube.com/watch?v=l_Ct4RkhwdA Quote "There is no such thing as innocence, only degrees of guilt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 auh imas ih hiljadu,skoro svi JRPG-ovi su taj sistem. Samo mi reci dal hoces igre za PC,PS,PS2,GBA,Snes ? Ovde bi i Lex mogao da uleti sa preporuka ;) Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Vandal Hearts za psx je potezna strategija u fazonu final fantasy tactics.. jako zarazna i dooobra. Wild arms - psx - rpg 2d chini mi se.. nije losh uopshte.. Breath of fire - ima vishe delova, 3 i 4 su sjajni. dalje nisam igrao... jao ima ih josh puno ali su mi ove ostavile trag u secanju. :) ako se setim javicu. imash za sve tri igre da skinesh iso sa neta i shljakaju odlichno. Quote Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 (edited) najbolja igra ikad. ne salim se. ima tri ziliona secreta, i duga je :) onda ima Golden Sun 1 i 2 za Game Boy Advance. Odlicne su takdoje. Edited October 15, 2010 by dustman Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Malo kasnim, ali da pomenem par genijalnih igara. Meni je najbolja FF-like igra zapravo Anachronox. Ono što je zanimljivo je da nije za konzole (PC), nije 2D (Q2 engine), nije ni iz Japana (Ion Storm), a nije ni fantasy (SF). Persona 2 je vrh. Za PSX je. I, kao ni Anachronox, nije fantasy. ;) Final Fantasy IX igraj obavezano. Kada sam ga ja igrao pre X godina, epsXe ga je emulirao savršeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts