Jump to content

WTS acc

Drenja

Recommended Posts

Drenja lvl 80 pala

Na accountu imam vise likova ali najvaznije je istaci holy paladina sa retri offspecom. Name je Drenja, lik ima gs oko 5650 spreman za icc 10/25, progress u icc 10 10/12 u icc 25 6/12. Lik ima vise titula kao npr: Champion of the Frozen Waster, The Patient, Flame Warden, of the Shattered Sun... Malo fali i do explorer titule izmedju ostalog. Lik ima herbalising i jc i jedno i drugo na maksimalnom nivou. Offspeg gear nije bog zna sta kvalitetan ali brzo se moze jos vise unaprediti sada su to uglavnom itemi nivoa oko 232. Realm svih likova na accu je The Venture Co. Iz razloga mog prestanka igranja lik trenutno nema guild, ali se u svakom trenutku moze vratiti u stari koji radi ICC 10/25 ICC 10 progress 12/12 25 man 10/12. Na accu trenutno ima nekih 1k golda. Jos pola pa exalted sa Ashenom. Na accauntu ima i ring boe iz icca tako da se moze upotrebiti za offspec ili prodati za fin novac.

Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&cn=Drenja

Korleone lvl 80 dk

Lik ima vise nego pristojan gear dovoljan i za icc 10 man, nakon par icc 10 runova u prvom wingu pa mi je posle sluzio sa farmovanje orova i slicno. Ima gearscore oko 5300, Unholy dps je i ima dual specc koji mu je trenutno pvp specc. Ima i pristojan pvp gear doduse fali par itema. Od profesija imam mining/bs oba 450. 2-3 bara mu fale do honored sa Ashenom. Takodje nema guild ali kao alt prethodno pomenutog lika se moze vratiti u stari guild Littlehead. Lik ima i par tanking itema kvaliteta 232/245 ali nema full gear. Ima the patient titulu.

Armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=The+Venture+Co&cn=Korleone

Srboljub je lvl 70 druid ima dual specc resto i balance. Za svoj lvl ima dobar gear na njemu nije igrano od kad je dingovao 70. inscription/ herb profesije

Dangerouss lvl 44 mage, frost specc za taj lvl ok gear. ima tailoring i enchating.

Account je aktivan do sredine septembra.

Cena accounta po dogovoru mozete mi poslati poruku ovde ili na msn: ognjendrenjanin@gmail.com

Edited by Drenja

• Create New...