HennessY Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 (edited) Evo ovako bez previse smaranja :) Fora je sto sam preko nekog besplatnog online shita napravio BRACKETS koji se sam pravi i mesa protivnike...fora kao u Zotac-u.. Isto ima prijavljivanje poraza i te fore... E sad da bi bilo malo zanimljivije, ako se dog da se uplacuje 100 din na recimo moj ziro racun ili nekog ko zeli da pomogne.. i da se sav novac od uplata prosledi pobedniku ili se mozemo dog da prva 3 dobijaju 50,30,20% (mada malo je to kesa, glasacemo da li da bude vise ali kontam da je to simbolicno i zezanciju) a moze i bez kesa.. Kontam da bi mogao da se odrzava petkom u 20:00...nece nas biti puno pa da igramo do 5 ujutru, a bice i za one koji ne ucestvuju prilike da pogledaju neku dobru partiju i nauce ponesto... NEKA OVAJ PRVI U PETAK ZNACI 20.08.2010. bude bez keshovine cisto da vidimo kako ce ici i koliko ce biti prijavljenih igraca... Takodje mozemo napraviti i za 2v2 turnir.. Naknadno cu ubaciti link gde da se prijavite. Ima ljudi samo treba dobre volje.. Edited August 16, 2010 by HennessY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 bolje bez para, a i ne znam dal je petak uvece bas dobro vreme za odrzavanje turnira:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted August 16, 2010 Author Report Share Posted August 16, 2010 bolje bez para, a i ne znam dal je petak uvece bas dobro vreme za odrzavanje turnira:) Opalite po predlozima..da se ubije monotonija.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Nedeljom popodne je uvek bilo ok vreme. Lige su se igrale nedeljom 5-9 u kecu :) Al ne slusajte mene ja ni nemam dvojku :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shmi Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Prijavljujem se! :) Petkom je CraftCup, a nedeljom je Zotac i Go4SC2, tako da uvek može da se igra i još jedan pored ovog domaćeg. I ja mislim da je najbolje da ovaj 1. bude za dž, pa ćemo posle videti kako stvari stoje. Kontam da bi dobro bilo i da se svi repovi aplouduju, pa da posle možemo da diskutujemo i da MisT kastuje. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 A obeserveri, neki stream nesto, da ja slepac koji nema pojma moze da gleda? :) Doduse malo sam se zaneo nije ovo bas kup pobedinika kupova, al u svakom slucaju bi voleo da gledam live :P Ako nista drugo bilo bi lepo da se replejevi okace negde, to ne bi trebalo da predstavlja neki problem verovatno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbone Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 I ja mislim da je najbolje u nedelju... Vecina ljudi ima zivot i ne bi se pojavili u petak (ne racunajuci mene)... Za pocetak bolje bez kesa a za kasnije ce da se vidi :). Voleo bi da izgubim koju protiv boljih igraca, pokupim neke tipove i takve gluposti :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 ^"ima zivot i ne bi se pojavili u petak" je skroz glupa izjava, da li je bitno sto bi neko jedno vece odvojio za druzenje i igranje, ako neko izlazi svako vece, to ne znaci da je on lajfer Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbone Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 pa nije tolko glupa izjava, vecina ljudi koji rade i idu u skolu izlaze petkom i subotom jer ne moraju rano da ustaju. mada naravno da moze da se izdvoji jedno vece... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted August 17, 2010 Author Report Share Posted August 17, 2010 Moze se odraditi i preko dana..ako bude npr 16 igraca (mada...) zavrsio bi se za 3 sata plafon... @VirtualReality bice replay pack po zavrsetku turnira.. a sto se streaming-a tice to je vec malo zaebano, jedino ako neko ima dobar upload...nije tesko za podesiti ko zeli da proba evo link http://www.livestream.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlito Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 ja sam za, petak, nedelja.. ne menja mi nista.. ja nemam zivot ^^ sc2 mi ga je oduzao :) j/k Quote I like the sound of killed marines & marauders Die terran die Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Zajebite ove onlajn turnire, prava zajebancija i druženje je na lan tur.. oh wait Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vradovic Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 pa bice Bnet/lan :) turnir sad 28mog ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 I oce li biti ovo sta se desava :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Bez para, 100 din je preveliko cimanje po ovoj vrucini da idem da uplacijem, a verujem da vise od toga vecina ne bi platila... I da...hoce li biti sta...? XD Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 ja sam 28. na svadbi, poz!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 ja sam 28. na svadbi, poz!:) Jel pod satrom :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Ae da probamo veceras neki turnir u 20:00 Mozete se registrovati i prijaviti ili ima dole opcija samo da upisete ime..i ident.. Prijavite se i zovite prijatelje da se prijave..da se ne smaramo veceras (naravno ko ne planira izlazak ili ne izlazi pre 23:00) Edited August 21, 2010 by HennessY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 (edited) Evo ja sam se sign :). Ajmo momci ima vas :). Da bacim na bench ima tamo nekoliko ljudi igru, ne igraju nesto, ali opet ces imati vise ucesnika :). Edited August 20, 2010 by gile23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 hocete da igrate bo3 ili bo5 sa obzirom da ste vec u finalu? Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 hocete da igrate bo3 ili bo5 sa obzirom da ste vec u finalu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 hocete da igrate bo3 ili bo5 sa obzirom da ste vec u finalu? ako nas bude vise od nekog broja (ajde reci 8 :)) turnir ce se organizovati :))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HennessY Posted August 20, 2010 Author Report Share Posted August 20, 2010 ok nista onda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 ae sutra popodne da se pikamo malo, ne mora tur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Pa mogli bi malo. Ja sam samo sa Duletom malo bacio 2v2 i to je to. Od bete nishta nisam igrao sem kampanju. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts