Jump to content

geografske pitalice

Dule_smor

Recommended Posts

omg dvini, mora da je dulio sa kanarskih ostrva kad je znao proslo pitanje! :D

this.

a i pitanje je vise easter egg logican trip, veruj mi dvini da isto beogradjana zna ove nazive koliko i novosadjana ili nislija.

tako da hint je - razmislite malkice, gledajte u pitanje i kasce vam se samo:) dule je prakticno odgovorio samo sto treba da ekstrapolira:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

banjica banju a rakovica jezero gde ima rakova? :P :)

ali ljudi, srbi van beograda ne znaju za mirijevski potok. sem ako tamo imaju tetku ili su pre dva dana procitali vest o njemu. verovali ili ne :) pritom ne vidim sta je easter egg u mirijevski potok :)

ffs ja nisam znao ni da mirijevo postoji dok se nisam doselio

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

dvini lepo razmislja, ali nije to:)

zasto su sva tri grupisana u pitanju? wink wink nudge nudge:)

dakle, imamo topcidersku reku sa jedne strane, a mirijevski potok, rakovicko nesto i banjicko nesto sa druge:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

lol, ne ide vako, a ne znam kako da hintujem vise, samo zbunjujem:) eto, dule, okrenuo sam te za 180 stepeni svojom vrlom recenicnom konstrukcijom:)

odgovor je rakovicki potok, mirijevski potok i banjicki potok [:D]

aj postavljajte ko prvi naidje:)

smrdi mi da je neki japanski sto povezuje ostrva

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

tako je, u pitanju je cuveni gunkajima ili battleship island, tako nazvano zbog svog izgleda jelte:)...jos krajem 19. veka japanci su tamo poceli da kopaju ugalj...ubrzo je naselje poraslo i to malo parce zemlje je postalo najgusce naseljeno mesto na svetu, sa gustinom od skoro 100.000 stanovnika po kvadratnom kilometru...sedamdesetih je napusteno i sada je u ruinama, pravi ghost island

http://en.wikipedia.org/wiki/Hashima_Island

http://www.google.com/images?hl=en&q=gunkajima&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=832

Nagasaki_Hashima_01.png

srpskivojnik-3.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...