Sarma Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 logicno je da najvise ima terran-a, pa protoss-a, pa zergova... posto je izasla terranska kampanja sa opcionim toss misijama... medjutim ovde je rec o top 200... tu je velika vecina igraca iz bete... naravno da zerg pobedjuje terrana... nazalost odnos pobeda i poraza je zabrinjavajuc... top 200 terr 41,5% toss 34,5% zerg 21,5% ran 2,5% top 100 terr 45% toss 33% zerg 20% ran 2% top 50 terr 50% toss 26% zerg 20% ran 4% top 20 terr 60% toss 30% zerg 10% top 10 terr 60% toss 40% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 http://eu.battle.net/sc2/en/blog/495971 Blizzard opet izbacio top 200 euro servera. zljo 103. Shmi 119. Noni 139. gz :) Ja koliko znam ta lista se dnevno refreshuje :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 ako se vec bavite statistikom, bavite se za koreju, posto kolko sam video tamo je ladder top 200 itekako izbalansiran sto se tice rasa :) mislim da se ne radi o imbi neke rase nego kao sto vec neko rece popularnosti a i sposobnosti igraca da iskoriste svoju rasu maksimalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 (edited) greska... Edited August 25, 2010 by PrimeAbuse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spery Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Ja koliko znam ta lista se dnevno refreshuje :). Mislim da nisi u pravu. Prosla lista je izasla pre nedelju dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 ako se vec bavite statistikom, bavite se za koreju, posto kolko sam video tamo je ladder top 200 itekako izbalansiran sto se tice rasa :) mislim da se ne radi o imbi neke rase nego kao sto vec neko rece popularnosti a i sposobnosti igraca da iskoriste svoju rasu maksimalno ja sam napisao da su rase izbalansirane jos ranije... problem je u tome sto je potreban skill za igranje istih disproporcionalan... neka se ljuti ko god hoce, ali tesko cete me ubediti da npr. teranski heavy metal build zahteva 50% znojenja i pisanja krvi koji je potreban zergu da to iskontrolise i swarmuje... naravno da je moguce, ali nije fer... terran-e dobijam samo zato sto pokusavaju cheese taktike... kada shvate da im to ne treba i da mogu na najstandardniji nacin da mi se useru u usta imacu mnogo vise problema... u srbiji se u proseku daje 4 gola po utakmici... samo sto mi gledamo pogresne utakmice... odemo na neku livadu u beton ligi i nagledamo se golova... nazalost to nije dokaz da srbija ima rasne golgetere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts