TimeIsMoney Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 ne,veruj mi mogu i ovo drugo ako nastavis da budes tako bezobrazan bez razloga... neka,pusti ti mene da ja kljucam mozgice ovih koji bespotrebno hejtuju,zato sam i ovde...a tebi kao i ostalima kojima to smeta,ignorishite momak,najgori stadijum poremecenosti koji sam do sad video(makar ovde) je taj da nekome smeta post koji se njega uopshte ni ne tice.ne dozvoli da i ti postanes takav,i kloni me se...zahvaljujem Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 jel moze neko da banuje ovog lika odavde? :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 ne,veruj mi mogu i ovo drugo ako nastavis da budes tako bezobrazan bez razloga... neka,pusti ti mene da ja kljucam mozgice ovih koji bespotrebno hejtuju,zato sam i ovde...a tebi kao i ostalima kojima to smeta,ignorishite momak,najgori stadijum poremecenosti koji sam do sad video(makar ovde) je taj da nekome smeta post koji se njega uopshte ni ne tice.ne dozvoli da i ti postanes takav,i kloni me se...zahvaljujem :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Sirite pozitivnost medju sobom!!!1111111 Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 jel moze neko da banuje ovog lika odavde? :/ mene da banuje? zbog cega? zato shto sam izneo neko svoje mishljenje,mozda malo van necijeg interesovanja...ali nisam ja taj koji je prvi rekao neshto tipa "ajde debilu prestani,nikoga ne zanima itd itd" i time zapoceo sva ova sranja od kojih mi je muka vec. tako da ako bi neko trebao da bude banovan,to je on. izvoli matori,neshto nejasno?:) sve sam lepo objasnio,treba biti bash zaostao pa ne ukapirati...a ja verujem da ti to nisi Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kAitorA Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 nebitan si lik, ne smaraj vise, alo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfN Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 (edited) !!!! Edited August 8, 2010 by sfN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 ma nejasno mi je zasto si mu to napisao? Isto to viktor (ili bilo ko drugi) moze tebi da kaze... mislim ne,veruj mi mogu i ovo drugo ako nastavis da budes tako bezobrazan bez razloga... eto sad sam jos i boldovao najvazniji deo :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danteeee Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 tajm,jel morash ti na svaki post da odgovorish,napishesh,vratish neshto? ti ili nemash pametnija posla ili neam pojma...al choveche ja msm da je ovaj topic za one koje dolaze na turnire a nzm kako se ti pronalazish ovde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 pa ako ti mislish da sam ja bio bezobrazan tako sto sam odgovarao na necije prozivke i ostalo,onda ok :S da moram.imam pametnija posla,ali nisam takav covek pa da preskocim preko neke uvrede ili slicno.ne pronalazim se,pogledaj prvi post ispod organizatorovog i sve ce ti biti jasno. Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 za taj post si sam kriv, jer uvek tako nesto napises... I sad se on malo zajebava, al ne moras da odgovoris odma na to... Aha, a zasto je kaitora onda bezobrazan? Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted August 8, 2010 Report Share Posted August 8, 2010 " trebao si to da zavrshish i prvi put kad si ga video ( 3 ćuške) " " nestao viktorov post gde najavljuje 3 tjushke :/ " dovoljno? :) Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 ahaaaaaaaa, a tvoj prvi post nije prozivanje? Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 moguce da tako lici,ali ja ama bash nishta ne bih napisao da jova nije menjao svoj prvi post 3 puta,dok nije ukapirao na shta ce se neko najvishe smejati(hteo je da ispadne zanimljiv valjda) Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 i kakve veze imamo mi ostali iz klana sa njegovim postom? Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 a kad sam li ja vas spomenuo? :O Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Deadly_burek cod 2 i gotovo... jedina igra bez bolesnih airstike-ova i takih sranja... samo u cod-u 2 i CS-u mozes doslovno biti pro ... u cod-u 4 i mw2 nemozes, te 2 igre su napravljene za bogatu djecu 'nuff said. Edited August 10, 2010 by Pr0toSS Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 TimeIsMoney je Bruce Lee kako ne kontate (sam protiv svih) (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 moguce da tako lici,ali ja ama bash nishta ne bih napisao da jova nije menjao svoj prvi post 3 puta,dok nije ukapirao na shta ce se neko najvishe smejati(hteo je da ispadne zanimljiv valjda) prva 2 puta ja nisam ni napisao nego je bio neki bag ko god da udje preko linka bude ulogovan kao ja. i onda ljudima zanimljivo :D i prestanite vise da smarate, ako niste skontali, IMA TUR!!!! Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) Edited August 10, 2010 by TimeIsMoney Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 spomenuo si ceo nas klan :) idi pogledaj, mrzi me da kopiram... a i eto, jova ti je sve lepo objasnio! :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malina Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Ono svi ste skocili na decka, ne znam da li je sa razlogom msm mozda je i zasluzio nekako mi je nelogicno da bas svi koji ga i malo znaju su ono protiv njega, ali nebitno nije moje da sudim... Nego Jova sto kaze glavna tema bi trebala da bude turnir ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Sto na moje postove niko ne obraca paznju??Pih,bas sam fejl.. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Sto na moje postove niko ne obraca paznju??Pih,bas sam fejl.. +1 Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayc Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 jel ima neki broj za info ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts