salejemaster Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 neam pojma dal je neko jos ovo skontao i dali je bilo price o tome...uglavnom, odem ja da kenjam na wc i tamo uzmem da listam neke novine naime politika "magazin" i u njemu krenem da citam neki chlanak "www.Vesti_fejsa_seksa.com" i evo sta procitah u jednom od paragrafa :D "Prema recima Milana radovanovica, iz beogradskog defektoloskog savetovalista "entera", koji se bavi lecenjem tinejdzera od bolesti zavisnosti od Interneta, mladi u srbiji najvise "vise" na sajtu klana RUR." discuss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 bilo nolife award winner 2006, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 poz gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 hb Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 onda se moze brisati topik sto se mene tice, ja se izvinjavam sto nisam dublje istrazio dal je bilo pre nego sto sam postovao :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Srecna nova godina! poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Hristos se rodi! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts