misaking[X] Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Sto se tice samog acc-a nije bitno da li je horda ili alijansa, ne zanimaju me shaman i paladin, sve ostalo moze da prodje. zanima me samo da je na dobrom serveru- gear nije presudan. Dajem max 60e. Najbolje bi bilo da se nadjemo negde u BGD po mogucstvu ili cak Sremska Mitrovica ako neko tamo zivi, kopija licne, full info itd. You know the drill :) Sve ponude na PM! Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantherr Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Nerviraju me ljudi kao zele da kupe account sa charom 80 lv i daju max 60 evra...sam account kosta oko 55 evra....mislim stvarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nile:D Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 I mene nerviraju ljudi koji pricaju nesto a da ih predhodno niko nista nije pitao,i koji komentarisu kao ti.PA SE NE BUNIM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikica Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Imam shamana na frostmane dranei musko 5400 gs je u sva 3 speca....full ach za icc 10/25 aktivan je acc, moj broj 066 91 21 977 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Uzeo je 2 6k GS Charra za te pare :< Moze close topic,btw Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts