bdejan Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Prodajem account posle 5-6 godina aktivnog igranja. Tri interesantna chara su na acc-u, kao i gomila <80 likova koje necu spominjati. Sva tri char-a su na EU-Kazzak. 80 Hunter Main char sa kojim sam igrao od vanille, 9,8k achievement poena, Amani War Bear, Violet Proto-drake, Crimson Deathcharger (mount iz Shadowmourne 'torbe'), Traveler's Tundra, Mekgineer's Chopper, Winterspring Saber, Hand of A'dal, 200.000 golda, gomila nekih welfare mountova, ZG raptor, Rivendare's Charger, ICC10 Frostwyrm, Ulduar10 proto, full sanctified tier 10 gear + 277 sanctified chest. Engineering 450 + JC 450. Battlemaster, Jos malo pa of the Alliance titula, nekih ~15k HK-ova ostalo. armory - Hunter 70 twink Rogue Twink na kome sam poceo raditi pre otprilike godinu dana. Nekome moze biti interesantno s toga postujem i njega. Full tier 6 gear, full s4 gear, dual glaive + Thori'dal + Winterspring Saber. Engineering ~430 + Enchanting 400ish, cisto budzio da bih uzeo ap na ringove i hand-mounted rocket. Gemovan sa WotLK gemovima, moze se prebaciti na BC account kako bi se radili bg-ovi, dok Blizzard ne popravi exp lockovanje. armory - Rogue 80 Priest PvP char na kojem sam poceo raditi skora, 1800 2v2 bracket, full relentless gear + wrathful off-set delovi + wrathful belt i boots, Enchanting 450 + Mining 450. Full 232 badge gear za PvE. 264 mace + off-hand dobija ove srede. armory - Priest Sva tri chara imaju dual spec. Prvi sam i jedini korisnik ovog acc-a, imam diskove i sve ostale gluposti koje su potrebne oko preuzimanja. Kontakt MSN - norlytistrue@gmail.com Sto se cene tice, diskutabilno je, ali posto acc ima sentimentalnu vrednost (kao i 200k golda lol), ne bi islo za ispod 400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts