Jump to content

Problem sa zvukom na laptopu.

baltam0s

Recommended Posts

Pisem u ovom podforumu jer sam iscrpeo sve meni znane softverske opcije sem reinstall-a sistema... Laptop je hp g71-340us. Ima instaliram win7 64bit Home Premium, kupljen je u americi, paljen je svega nekoliko puta... Medjutim, pre dan-dva, upalim ga i zvuk krece da pucketa, krci kad god upalim nesto sto sadrzi isti. Krenem da reinstaliram drajvere, isto. Uninstall device, isto. Nista, resim da restorujem win na datum kada je sve lepo radilo, uradim to i - nema zvuka sada uopste! Ubacivao sam i novi BIOS, stare i nove drajvere, slusalice, sve sto mi je palo na pamet. Ceo postupak sa hp-ovog support sajta sam prosao, nema pomoci. Medjutim, iako zvuka nema, dole u mixeru on pokazuje da ga registruje(tacnije, ona zelena crta ide gore-dole u skladu sa desavanjima u pesmi, spotu itd.).

Ima li neko ideju kako da sredim ovo? Da nisu mozda crkli zvucnici? (nije ispadao, niko ga nije udarao i sl.)

zaista bih voleo da zaobidjem reinstall sistema ukoliko je moguce:/

Forum neprikladan za signaturu!

:)

skini neki driver cleaner program pa zatim driver genius imas na warez sajtovima i torrentima pa potrazi.

driver genius ce ti pomoci da nadjes odgovarajuce drivere i da ih skines. ako i posle toga onda je sistem ili riknuli zvucnici. 64bitne verzije su ionako zabagovane...

• 2 weeks later...