baltam0s Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Pisem u ovom podforumu jer sam iscrpeo sve meni znane softverske opcije sem reinstall-a sistema... Laptop je hp g71-340us. Ima instaliram win7 64bit Home Premium, kupljen je u americi, paljen je svega nekoliko puta... Medjutim, pre dan-dva, upalim ga i zvuk krece da pucketa, krci kad god upalim nesto sto sadrzi isti. Krenem da reinstaliram drajvere, isto. Uninstall device, isto. Nista, resim da restorujem win na datum kada je sve lepo radilo, uradim to i - nema zvuka sada uopste! Ubacivao sam i novi BIOS, stare i nove drajvere, slusalice, sve sto mi je palo na pamet. Ceo postupak sa hp-ovog support sajta sam prosao, nema pomoci. Medjutim, iako zvuka nema, dole u mixeru on pokazuje da ga registruje(tacnije, ona zelena crta ide gore-dole u skladu sa desavanjima u pesmi, spotu itd.). Ima li neko ideju kako da sredim ovo? Da nisu mozda crkli zvucnici? (nije ispadao, niko ga nije udarao i sl.) zaista bih voleo da zaobidjem reinstall sistema ukoliko je moguce:/ Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyllion Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 skini neki driver cleaner program pa zatim driver genius imas na warez sajtovima i torrentima pa potrazi. driver genius ce ti pomoci da nadjes odgovarajuce drivere i da ih skines. ako i posle toga onda je sistem ili riknuli zvucnici. 64bitne verzije su ionako zabagovane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 7, 2010 Author Report Share Posted August 7, 2010 probao, ni reinstall wina nije pomogao... sad me zanima gde u beogradu ima ovlasceni servis za hp? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 7, 2010 Author Report Share Posted August 7, 2010 hvala;) Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts