nemkec Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 pozdrav narode ako ima neko zainteresovan da kupi moj wow nalog evo kako to izgleda...... takodje ako neko ima neki sajt jos da postavim oglas bio bih zahvalan ovako: u pitanju je WOTLK sa 70lvl rogom na sylvanasu horda undead, ima tamo alhemija na 375skila i herbalizam 375, nisam igrao od januara 2010 kontam da izlazi nova expanzija pa reko da usrecim nekoga posto je nalog dzaba. uz nalog dobijas sve.... naci sve informacije detalje(scurity question,cd key...) mail mogu ti dati ovaj ili prebaciti na tebe mail. Nalog sam ja pravio u septembru 2009 i igrao do 70lvl, kupio woltk i stao s igrom zbog obaveza. cena je 50e kada pogledas idealno ako pocinjes da igras wow, jer prazan nalog te kosta 65e... ovde imas roga i sve aktivirano. ako je neko zainteresovan nek mi se javi na mail nemkec@gmail.com za pocetak pa cemo razmeniti telefone preko maila i sve ostalo sta te interesuje. ja sam iz NS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 4200din = 65e? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemkec Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 druze evro je 104, ja ne znam de si ti ucio matematiku ali 104*65 nije 4200 a wow je 65e pogledaj sta cika blizz kaze http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:1 kod nas po radnjama moze biti samos kuplje od blizard stora Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Sto bi neko kupio acc od tebe kad za iste pare ima prazan acc na svoje ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 nemkec, a ja ti jos jedom kazem cenu u dinarima, 4200din.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Nemkec, prerachunao si se debelo u proceni, pogledaj sticky topic gore sa oglasima, ljudi koji prodaju key-eve. wow vanila = 1100, tbc = 1100, wotlk = 2200. Sve zajedno 4400, a ti tvoj zelish da prodash za 5000. Takodje jako bitna stvar je to shto u ovoj prvoj kombinaciji dobijash i mesec dana igranja, ako radi i dalje ono sa trial nalogom tu je josh i dodatnih 7 dana, al' nebitno, neka bude 30. Gledajuci koliko je GC trenutno, vrednost tih mesec dana je bar 1100 dinara, tako da sushtinski tvoja ponuda je 5k za neaktivan nalog za koji josh morash da pljunesh 13-20e da bi uopshte pocheo da igrash dok u drugoj varijanti imash neshto shto je spremno za igranje po ceni od 3300 dinara. Dodao bih josh i da su ljudi gore provereni na ovom forumu, ja lichno sam radio sa trojicom, dok si ti, bez uvrede ipak neka rizichna kombinacija, eno dechka je scamm-ovao neko ovde pre par dana. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemkec Posted July 14, 2010 Author Report Share Posted July 14, 2010 (edited) hm neznam kako se tim likovima isplati za1100din i odakle po kojoj ceni onda oni nabave taj kod ako nisu kupili u prodavnici. NVM. p.s nemam nameru nikog da prevarim ovde jer imam 2 wow naloga a na ovaj ne igram pa sam teo da ga se resim. Ne bitno necu da niko ima neke lose utiske o meni ovde. sta je tu je :P Edited July 14, 2010 by nemkec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts