scooz Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Kako naslov kaze, hunter nije moj, bratov je, on se ozenio i nece vishe igrati a meni da ne stoji bzvz hocu da ga menjam za game card. Ima 2k rating, head + shoulder + 2 hand sword + full off set + Enginnering/Jewelcrafting u fullu, znachi hunter je skroz lud. Ima i par altova ali poshto dugo nisam ulazio necu da lupam, mislim da ima 70+ druida. Eto, javite se ovde na PM. VAZNO!!!! Da nebi bilo scammera, game card provo proveravam pa posle toga dajem account! Ili naravno, moze i user + pass = pola koda, ostatak koda = full info, a znam swe, za kopiju lichne karte morate da sachekate 2,3 dana da sredim to jer burazer vishe ne zivi ovde.Zaboravio sam da kazem, kontaktirajte me na PM. Prvi ko me whisperuje dobija huntera, mislim da je ponuda krajnje mala. Usluga vama, usluga meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooz Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 Ne mogu verovati da za ovakvu ponudu niko nece da da GC? Verovatno ljudi ochekuju za dzabe da im se da account! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dessa Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 (edited) Tesko da ce neko kupiti tako acc koji nemoze da se proveri. Edited July 8, 2010 by dessa Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooz Posted July 8, 2010 Author Report Share Posted July 8, 2010 Kako mislish da se proveri? Swe moze da se vidi, proveri itd, naravno sq and lichnu kartu ne dajem dok ne dobijem GC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Ti ocekujes da ti se neko javi u roku od 2 sata? Pa ja kad sam prodavao heroja u TBCu sa mnogo dobrom opremom za smesne pare kada su heroji kostali po 150-200 evra, sam cekao po par nedelja da mi se neko javi. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maliciga Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Ako mozes javi mi se preko msn-a vladan.ludak@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
scooz Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 Moze lock. Account je trejdovan sa maliciga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts