StrayderGame Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 E poz svima,ne bih da vas smaram ali imam jedno mozda "glupo" pitanje ali reko ajde mozda neko da neki dobar savet,zapravo radi se da se vracem u WOW igri posle skoro 2 godine,i kako sam malo cackao po nekim forumima,i nesto trazio vidim da je na Magtheridonu ( mom dosadasnjem server) totalno rasulo,tj. alliance su pukle ko zvecka manje vise...a i odnos igraca je 2k A : 8k H ,(cujem da gank pada skoro stalno i da je prakticno nemoguce igrati) e sad jel ima neko neko preporuku na koji PVP server da se prebacim,gdje taj neki odnos ujednacen (realan) a i sto se tice PVE (raid) progress-a da nisu toliko losi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 ravencrest :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted July 6, 2010 Author Report Share Posted July 6, 2010 (edited) http://www.warcraftrealms.com/eu_realmstats.php jel ova statistika koliko realna? :S ako je ovo tacno iole,serveri se "raspadaju".... Edited July 6, 2010 by malisha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 mislim da to nije tacno... al ajd' bolje pogledaj na wowprogress koji su aktivni serveri pa tamo igraj.. samo da znas da ravencrest puca non stop.. ali jeste dobar server za alijansu, pa ako imas volje i strpljenja i debele zivce... welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Realm Online TZ Type Language Alliance Horde A/H ActivityRatio Overall Dunemaul 02/05 CET PVP enGB 4,499 (59%) 3,174 (41%) 1:4.6 7,673 Malo mi je čudna ova statistika, alijansa ima veću populaciju, ali je horda 4.6 puta aktivnija? Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Svaki put kad vidim misicin post, ogladnim. @malisha Kao sto je panta rekao, ravencrest, to je, kao, jedina opcija za ally, mislim. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loRd93Fu Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Svaki put kad vidim misicin post, ogladnim. @malisha Kao sto je panta rekao, ravencrest, to je, kao, jedina opcija za ally, mislim. Koliko sam ja cuo Silvermoon je jaci u pugovima...na casual playere mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 lose si cuo, na ravenu alt runovi su dusu dali za casuale, a hvala bogu ima ih dosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts