beep Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Znam da je logično da preko DVD-ja naučite kako da pecate i lovite, i to ni manje ni više nego jarebicu, pa me ni ne čudi zapravo divna ponuda koju sam zatekao u svom mailboxu: Filmovi o lovu 50 filmova na 5 DVD-a – 60 sati filmova o lovu Filmovi su na srpskom, engleskom, ruskom, nemackom i italijanskom jeziku. Kratak sadrzaj ponudjenih DVD izdanja: - Lov na divlje svinje - Lov srndaca - Lov veprova - Lov na losa - Lov na fazana - Lov na patke - Lov na sotke - Lov na jarebice - Lov u Kanadi - Lov u Americi - Lov u Italiji - Lov na Balkanu - Lov u Rusiji Uz svaku porudzbinu dobijate na poklon DVD izdanje o dresuri pasa. Ukupno 60 sati filmova o gotovi svim vrstama lova. Cena kompleta od 50 filmova je 1600 dinara ili 32 dinara po filmu. U cenu jesu uracunati troskovi dostave na Vasu adresu. Za porudzbinu je potrebno da nam na e mail dvdmimas2@gmail.com dostavite: -IME I PREZIME -ADRESU STANOVANJA -MESTO STANOVANJA -KONTAKT TELEFON Filmovi o lovu 50 filmova na 5 DVD-a – 60 sati filmova o lovu Filmovi su na srpskom, engleskom, ruskom, nemackom i italijanskom jeziku. Kratak sadrzaj ponudjenih DVD izdanja: - Lov na divlje svinje- Lov srndaca- Lov veprova- Lov na losa- Lov na fazana- Lov na patke- Lov na sotke- Lov na jarebice- Lov u Kanadi- Lov u Americi- Lov u Italiji- Lov na Balkanu- Lov u Rusiji Uz svaku porudzbinu dobijate na poklon DVD izdanje o dresuri pasa. Ukupno 60 sati filmova o gotovi svim vrstama lova. Cena kompleta od 50 filmova je 1600 dinara ili 32 dinara po filmu. U cenu jesu uracunati troskovi dostave na Vasu adresu. Za porudzbinu je potrebno da nam na e mail xxxxxxx@gmail.com dostavite: -IME I PREZIME-ADRESU STANOVANJA-MESTO STANOVANJA-KONTAKT TELEFON Ne znam odakle ovoj osobi ovi video snimci, ali imam veoma pouzdane informacije da se zapravo radi o materijalima koje koristi Severna Koreja kada ispituje špijune sa zapada, i kada svi drugi tradicionalni metodi zakažu. Kako drugačje objasniti da postoji osoba koja svojevoljno gleda 60 sati lova na jarebice na nemačkom jeziku? Ajde još i da razumem delimično recimo “Lov na Balkanu”, ali zašto bi iko gledao “Lov na losa”, na italijanskom jeziku, kada će to biti najbliže što će losa najverovatnije videti u životu. A i kako uopšte izgleda taj video snimak? 00:01h – Lovac kreće u šumu00:01 – 00:24h – Lovac je naišao na poziciju sa koje može da osmotri i vidi da li se tu negde krije jarebica/divlja svinja /manbearpig00:25h – Lovac je uočio divlju svinju i kreće ka njoj00:26 – 00:43h – Lovac je došao na poziciju sa koje može nanišaniti i upucati divlju svinju00:44 – 00:45h – Priprema se, nišani, puca!00:46 – 00:48h – Odlazi do mesta gde se nalazi upucana divlja svinja … samo da bi skapirao da je zapravo promašio.00:49h – Kreće do nove lokacije01:05h – Dolazi do nove lokacije… Pravi “rollercoaster” je ovaj DVD o lovu. Jedino dosadnije od toga je slušanje vodostaja na Radio Beogradu.Šalji dalje! Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts