Kacmi Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 (edited) Prodajem wow acc,imam 3 80 lvl-a jedan 73 i nekoliko altova - Blood Elf Death Knight 80 level - ima epic fly mount-a 280% - ima dual spec (OS 10 man drake, zulian tiger i jos dosta rare mount-ova , Celestial Defender titulu ) i preko 5.5k Achiv poena dobro girovan PvP - PvE Dps Gear - Tank gear full ( Server - Xavius EU ) Profesije - JC 450 - mining 450 - Blood Elf Paladin 80 level - Herb - 450 - insc 425+ ( ne secam se tacno nisam se logovao mesec dana ) ima obicnog fly mount-a od 150% - ima dual spec (2k arena achiv ) PvE Holy Gear - PvP Holy gear i PvP retri gear ( Server - Xavius EU ) - Blood Elf Rogue 73 level - 375 herb i 443 skinning, rog nema fly mounta nisam ga neshto preterano igrao ( Server Xavius EU ) - Human Warrior 80 level - ench 403 - mining 134 ( mining ne bi trebalo da bude problem za levelovanje) ima obicnog fly mount-a od 150%, Dobro PvP Girovan ima i PvE gear preko 5k gear scora - ima dual spec ( Server - Ravencrest EU ) - Account je frozen - nisam ga uplacivao od proslog meseca , kada sam i resio da ga prodam , account nikada nije banovan ili suspendovan , kupac dobija kompletan wow sa svim cd-ovima cd kijevima , secret question i secret answerom Za sve sto vas interesuje u vezi account-a i dogovora mozete me kontaktirati na mail : mika_fabulos@yahoo.com ili na pm ili na broj telefona 064 98 222 05 Cena je 60 eura ili zamena za 2 originalna diska All Points Bulletin (APB) i na poklon dajem age of connan bez ekspanzije naravno sa svim informacijama Edited August 3, 2010 by Kacmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts