WTFitsLukaDerv Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 E ovako,pre nego dodje do neke zabune PONOVO, acc je ortakov... i zamolio me da postam za njega jer nesto ne moze da se prijavi na forume,tako da..evo ga.. WTS Ret Paladin : 6016 GS in MS retri OS I prot 5.850 I Holy takodje oko 5.500 GS Igram ovog palu jako dugo I jednostavno hocu samo da prodam!!! U guildi je koja ima progress an HC icc25/10 ali se tek sad prebacila na server takok da cekamo main membere da dodju. Uskoro cu biti KS u ICC10 A I u 25man imam 3 HC icc itema 1.Braicer 277lvl 2.Cloak 264lvl 3.Boots 264 lvl Za weppon koristim brynroll 264lvl sekiru u MS ICC10 shield I mace u OS icc10 sword u Holy spec kao I ToC shield,za holy se jos gearujem ali bice dobroJ Nisam opterecen mountovima tako da mozete smao ocekivati Drake,Wolf,Horse I jos par stvari takodje sam I PvP-er imam ret spec 5.750 gs takodje retri/prot spec isto oko 5,800 gs na liku imam 3k arena poena sa kojima mozete raditi sta vam je volja(kupiti full rele za holy,kupiti wrath wep ili wrath shield I wrath chest/head) Na sylvanasu sam realm je jako dobar pun je PvP/PvE-era za guild je receno dobicemo ICC10/25 HC progress uskoro.Imam CD-key ja sma prvi vlasnik ovog acc,imam I ostale potrebne stvari. Eo ga link http://eu.wowarmory....vanas&cn=Zuthex mada nemogu vam obecatiu u kom cete ga videti gearu sve u svemu Ret je najbolji zatim Prot zatimn Holy A PvP je isti u oba specta Na acc imam takodje 67lvl dk koga mozemo bez problema dici na 80lvl al bi I cena bila vecaJJJ Javi ti se na: MSN:cepko007@hotmail.com ili na Skype:David_hitman Uvezi trade-a trazio bih DK ili Shamana i druge klase dolaze u obzir naravno moraju biti 6k+ gs kao moj pala i pozeljno MS/OS da imaju dobar Ali MS more biti 6k+ HVALA!!!! Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts