225556 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Da li neko ima NOVE, takozvane "pandurske" testove za vozački ispit? Ranije su testovi izgledali OVAKO (barem pre 7 godina kada sam ih ja polagao), a danas su prilično drugačiji (na žalost nemam primer koji bih prezentovao). Konkretna izmena koju sam imao prilike da uočim su modernizovane fotografije za raskrsnice i znakove. Takođe su malo izmenjena "suva" pitanja kako bi se prilagodila novom zakonu u saobraćaju, a pretpostavljam da bi se i još neka promena pronašla. Ako ih neko poseduje, neka ih podeli na ovoj temi. Kontam da će mnogima koristiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 znaci wtf, siguran sam da je ovakav topik sa maltene istim sadrzajem neko otvorio pre par godina :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
225556 Posted July 11, 2010 Author Report Share Posted July 11, 2010 Koristio sam "search" pre otvaranja teme, međutim ništa slično nisam pronašao. Ukoliko neko iskopa tu temu od pre par godina, neka ostavi link ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts