P.M. Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Skinuo sam sa pirate bay-a neku rusku verziju,zajebao sam se,i kad hocu da ga uinstaliram on kaze :"Morrowind could not find uinstall program" Sta raditi??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 U folderu Morrowinda bi trebalo da ima neki podfolder gde je uninstaller. Ako ne nađeš, idi start > run > regedit pa otvori ključ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall Tu nađi podključ čiji je DisplayName Morrowind ili tako nešto, pa obriši ceo podključ. Posle toga samo obriši folder igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted June 23, 2010 Author Report Share Posted June 23, 2010 U folderu Morrowinda bi trebalo da ima neki podfolder gde je uninstaller. Ako ne nađeš, idi start > run > regedit pa otvori ključ HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall Tu nađi podključ čiji je DisplayName Morrowind ili tako nešto, pa obriši ceo podključ. Posle toga samo obriši folder igre. e a znas sta je...vec sam ga izbrisao sa C-ea... u kurac koja complicacija.. ima li neka opcija za to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 Pa nije bitno, samo ukloni taj registry key da se više ne prijavljuje kao instaliran u slučaju da pokušaš ponovnu instalaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted June 23, 2010 Author Report Share Posted June 23, 2010 Nasao sam.Podkljuc je bio "Bethseda Softworks".Izbrisao sam i Morrowind i Construction set. Hvala za hint,bato moj ziv bio... sto ne skines goty varijantu, manja od 2 giga, s tim nećeš imati problema Probacu prvo ovu ver sto sad skida,pa cu onda tu sto mi ti savetujes ako ova ne bude sljakala...Hvala ti bro. Da imam neke EXP pointse da saljem sad bi vam dao po 2500.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts