_AKI_ Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 (edited) Pozdrav ljudi. Ja sam _AKI_ i igram na eurobattle.net-u Igram dotu aktivno vec oko 5 godina... Ko ce ga znati... Poceo sam da radim u jednoj igraonici u Beogradu, Trzni centar Vidikovac. Razmisljam da napravim turnir. Imam dosta vremena, i mislim da je ovo pravo mesto da malo prosirim tu ideju. Mislio sam da mi date neke ideje, da vidim dali ima zainteresovanih, i ovo moze da ispadne odlican dogadjaj. :) Slike igraonice mozete videti na Facebooku, link: http://www.facebook.com/pages/Belgrade/PC-igraonica-BAZA/129697403717645?v=photos&ref=ts#!/pages/Belgrade/PC-igraonica-BAZA/129697403717645?ref=ts&ajaxpipe=1&__a=58 Konfiguracije racunara: Procesor: Intel E3400 Maticna ploca: Asus P5KPV-AM Memorija: 2GB Graficka: NVIDIA 9800 GT 1GB RAM DDR3 HDD: 320 GB Monitori: AOC 22' 1920 x 1080 Full HD Mishevi: Omega om265 2600dpi Imam slobodne ruke sto se tice ovog turnira, sve je otvoreno. Pretpostavljam da bi mod bio -CMOI (Captains draft, observers info) Jedina stvar koja mi nije jasna su "hotkeys" za w3, gde da ih skinem, i da li su neophodni za turnir. Ja igram bez njih. Iako je ovo tek pocetak, ozbiljno sam se posvetio ovome i ako prvi uspe, bice ih jos mnogo. Hvala za svaki feedback :) Pozz i GG! _AKI_ Ne zelim da ovo ispadne nesto kao : http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234912438&st=20 :))))) Tako da recite Vi, IGRACI, kakve su nagrade koje se ocekuju, 1. 2. 3. mesto, pravila i uslovi pobede. Edited June 27, 2010 by _AKI_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 1. OM = only mid mode :) OI = observers info (mada mod za ceo turnir moze da bude samo -CM) 2. Hotkeys (warkeys, dotakeys) je obavezan, retko koji igrac igra bez toga... Mozes preko google-a naci i skinuti to. 3. Turnir koji si linkovao i nije neki dobar primer. Ako hoces neke ideje i informacije, tj dobro organizovan turnir, pogledaj ovaj link: http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=234912572 GLHF :) Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AKI_ Posted June 21, 2010 Author Report Share Posted June 21, 2010 (edited) HVALA za info! Turnir koji sam linkovao, je primer necega sto ne zelim da bude :)) Pravila: Sistem takmicenja je grupni, posle cega sledi 1/4 finale bo1. Od 1/2 finala pa nadalje ce se igrati bo3. Mapa koja ce se igrati je: Dota Allstars v6.67c Mode: -cm (captains mode) Autoban heroji: Visage, Alchemist, Doom, Bounty Hunter, Spirit Breaker No item restriction Backdoor: Allowed Kako se boduje u grupama, kao svetsko prvenstvo? :) I sta je "bo3" ? Zashto autoban ove heroje? Gondar, Barath.. Ajde razumem Vissage, oni summoni su mu imba. I backdoor allowed?? Kako je to korisno za turnir? Hvala jos 1! Edited June 21, 2010 by _AKI_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 daj neki hon turnir fsfs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 idi na hon deo pa organizuj sebi hon turnir. sry, nisam dobro video sta si napisao kad si linkovao taj turnir :) Da, mislim da se tako boduje. bo3 = Best of 3 (ko pre pobedi 2 partije, on je pobednik) Zato sto su novi heroji i jos uvek nisu dovoljno isprobani ili izbalansirani. Backdoor je allowed zato sto igrica sama po sebi ne dozvoljava backdoor (u odredjenoj kolicini)... Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) Pa ono sto bi sigurno najvise privuklo igrace je 100% od uplata u fond za nagrade, naravno razumecemo i ako to ne bude bilo moguce. :) Evo linka za warkeys: http://warkeys.sourceforge.net/download.php ovaj program i AutoWarkey koji dolazi uz njega su najcesce korisceni od strane dota igraca. Bilo bi lepo da posle grupa bude dupla eliminacija odnosno winner/loser bracketi. I nemoj da mislis zbog tog topica sto si linkovao da smo neke zloce ovde, cenimo kada neko pokusa da napravi turnir a jos vise ako oslusne i zelje igraca. Poz Edited June 22, 2010 by TingoL Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 bajo ajde daj broj coveku, cujte se i sve lepo izdogovarate i organizujete tamo za krajem jula i onda idemo nis pa posle 3 nedelje se gledamo u bg :D naravno ako te ne mrzi, ali mislim da ce tako najbolje/najbrze da ide :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 idi na hon deo pa organizuj sebi hon turnir. pa necu ja sebi, hocu neko drugi da mi organizuje a ja samo pare da pokupim gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 onda trazi na hon delu da ti neko drugi organizuje turnir... Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 ovde mi je nekako kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) bravo za ideju o turniru,srecno Edited June 22, 2010 by TimeIsMoney Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Odlicna ideja ali mislim da bi trebalo da je prosiris direktno u METRO,dobro znas da su tamo svi DOTA igraci...GL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Kaurine nemoj da te majka ljubi hladnog Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Steta pa modovi ne zalaze u ovu sekciju... Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 23, 2010 Report Share Posted June 23, 2010 aj proeri stvarno,pomozite decku da ostvari ovo sto je zamislio...ja se tu ne bih meshao,moje je da trollujem ;) Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AKI_ Posted June 25, 2010 Author Report Share Posted June 25, 2010 Ma opusteno trolova ima svuda, bez njih interwebz ne bi bio interwebz!!1 :) Ne znam, jedino da stavim datum, vreme itd... I da vidim dali moze nesto da se napravi s'turnirom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 samo se ti strpi valjda ce se mare javiti da se dogovorite za sve to [ako ga ne mrzi :)], mada cini mi se da je spominjao neke ispite u ovo vreme tako da kontam da trenutno nema vremena ali bice ne brini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiGFiLLBRE Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Kaurine nemoj da te majka ljubi hladnog koliko te jebeno volim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 U metrou su svi dota igraci :)) ti dota igraci nikada nisu bili na turniru jer nemaju ekipe, a nemaju ekipe jer su jebeni puberi koji ne bi tango u zivotu nekom kupili a kamoli ochi koku itd... tako da ih mozes otpisati.. a i da se napravi 1vs1 tur opet ti public retardi sto se loze u lanu i misle da je dota-league.com/vip najjaca liga na netu, ne bi nista uradili, pa ni ucestvovali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 sad but true Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_AKI_ Posted July 3, 2010 Author Report Share Posted July 3, 2010 Zato nisam u metrou, nego ovde ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
---Asterix--- Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 I jel bio taj tour ili ne? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 I jel bio taj tour ili ne? :) NIJE. Quote Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts