noiser_ Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) Nestani sa ovog foruma. Rekao sam da su meni to losi monitori, ne zanimaju me njihove specifikacije i sta bolje radi na njima a sta gore, i nikad ne bih igrao na tim monitorima, gtfo. Edited June 24, 2010 by noiser_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) welcome to careland, where everybody cares Edited June 24, 2010 by w()()() Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
urbanExp.hulk Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 Pa ko hoce neka igra ko nece ne mora... niko vas ne tera da igrate :))) ponesite svoje monitore ako vam se ne svidjaju ovi :PPp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impacto Posted June 24, 2010 Report Share Posted June 24, 2010 (edited) kako StE? Edited June 24, 2010 by impacto Quote Kako_EE?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 Rekao sam da su meni to losi monitori, ne zanimaju me njihove specifikacije i sta bolje radi na njima a sta gore, i nikad ne bih igrao na tim monitorima, gtfo. ova izjava je za signu.... Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 25, 2010 Report Share Posted June 25, 2010 ova izjava je za signu.... pa stavi je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuHast Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 Kad neko dete nešto ovako odvali...mislim ajde da se razumeš pa i da pričaš. To što ti misliš da su CRT bili najbolji 2007. može samo jedno da znači a to da si ti tek tada skapirao kanter scenu i počeo da pratiš, ako i uopšte. CRT monitori su najbolji od kada postoji pro kanter scena(oko 2000.) sve do danas. To što su TFT fensi i što ih sponzori daju za turnire razne i svetske i domaće ne znači da su najbolji već da para vrti de burgija neće. Čak i ovi što su izašli pre pola god. TFT sa 120hz su samo dovoljno dobra fensi zamena za CRT. Dakle kvalitet je bitan a ne da li se ti osećaš ko da si u sajber budućnosti ili u 2007-oj godini. Nije bitno da li su iz ove ili one godine i kako izgledaju i da li su u modi. Bitno je da CRT monitori izvlače maksimum iz kantera i da su majka. Jedina bolja opcija je, realno, CRT 19" ali "next best thing" su CRT 17". Neki svetski timovi su toliko navikli na CRT da nose sa sobom te monitore po turnirima a kada ih ne ponesu mnogo im je teže jer slabije radi a oni su naviknuti na perfekciju. Dakle ovaj turnir će se očigledno igrati na jako kvalitetnim monitorima. Najbolji monitor na kome sam ja igrao je TFT Samsung 2233RZ, 120Hz, a prica o CRTovima i maximumu iz Countera 2001. i sad je smesna... Od CRTova bole oci, od njih se gubi najvise vid, katodna cev SMARA! 2233RZ>bilo koji CRT Quote Du : "Evo ga Pajser na sredini... Snajper..." freak : "A je l' ima pajser ili snajper?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 +1 za 2233rz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 dobro , 2233rz je najbolji monitor koji postoji ;) za kanter naravno , 120hz :) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 A cena - sitnica :) @Turnis, uplatili smo juce, poslacu uplatnicu u toku dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 Kad neko dete nešto ovako odvali...mislim ajde da se razumeš pa i da pričaš. To što ti misliš da su CRT bili najbolji 2007. može samo jedno da znači a to da si ti tek tada skapirao kanter scenu i počeo da pratiš, ako i uopšte. CRT monitori su najbolji od kada postoji pro kanter scena(oko 2000.) sve do danas. To što su TFT fensi i što ih sponzori daju za turnire razne i svetske i domaće ne znači da su najbolji već da para vrti de burgija neće. Čak i ovi što su izašli pre pola god. TFT sa 120hz su samo dovoljno dobra fensi zamena za CRT. Dakle kvalitet je bitan a ne da li se ti osećaš ko da si u sajber budućnosti ili u 2007-oj godini. Nije bitno da li su iz ove ili one godine i kako izgledaju i da li su u modi. Bitno je da CRT monitori izvlače maksimum iz kantera i da su majka. Jedina bolja opcija je, realno, CRT 19" ali "next best thing" su CRT 17". Neki svetski timovi su toliko navikli na CRT da nose sa sobom te monitore po turnirima a kada ih ne ponesu mnogo im je teže jer slabije radi a oni su naviknuti na perfekciju. Dakle ovaj turnir će se očigledno igrati na jako kvalitetnim monitorima. Prvo: ti izgleda uopste nisi skapirao sta je Prota zeleo da kaze. Drugo: Prota je daleko od deteta s obzirom da mu je zrelost u brojnim postovima daleko veca od svih drugih posetilaca cs foruma poz @Du: ne vredi, svi smo mi dečica mala, srali gaće i jeli pačija govna 'mesto dudinja Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dynomite Posted June 27, 2010 Report Share Posted June 27, 2010 spisak ekipa koje su uplatile ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pretor Posted June 27, 2010 Author Report Share Posted June 27, 2010 spisak ekipa koje su uplatile ? sutra popodne bi trebalo Quote [PLAYGROUND] pretor Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordy Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Koja se mapa igra 1. kolo? Tuscan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 (edited) Da, pishe u prvom postu. Edited June 28, 2010 by Coa023 Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Teoretski nema teorije da se zavrsi do pola 1 ili 1. :D Racunali ste da mech traje po 45 minuta,plus vreme dok igraci podese opremu i zagreju se,sto je negde 15 minuta.Npr turnir u topoli sa 12 ekipa trajao je do 6 ujutru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 xai ne smaraj -.- Quote SUBE says: kaze mi sad keva ti si moja promasena investicija ja kazem mama pa nisam icu ja nagodinu u ns da prcam neke novosadjanke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 ^ Realno mora svuda da se ubaci :) @Pretor ekipa Godfather.NSB uplatila danas :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIGY Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Paris HeatoN i V4mp mogu samo da mi se pri'vate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordy Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 @ Pretore tebi je bilo upuceno pitanje za tuscan, posto sam cuo da cete to da promenite da bude neka druga mapa.... @ coa procitao sam al nisam bio siguran da ce da se igra tuscan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Ma opusteno... :) Nego, HLTVa ce biti 100% (99.99%)? Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Vidimo se ljudi tamo ;) Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dynomite Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 menjajte tuscan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 xehehehe pret0re budal0 menjaj tuscan hee Quote na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonA Posted June 28, 2010 Report Share Posted June 28, 2010 Ja se u potpunosti slazem da se igra tuscan kao prva mapa. Ko promeni mapu dabogda mu se Tigzo na sva cetiri gipsa potpisiv'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts