trn Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 e, ako si mi rekao ! bravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 (edited) a sto je ovaj p1nke isao uopste? ^^ http://www.fragster.de/coverage/511/gruppenubersicht-eswc-grand-finals-2010-wc3/ a kurcio se ovde, kao idem na eswc :D Grupe su jako teske, a u njegovoj je imao jako dobre igrace protiv sebe, bas bas svi sabijaju, cak i onaj Spin za koga nisam cuo je uzeo masi ljudi po mapu tako da ono, moze svasta da se desi. Sistem jeste glup sa bo2 ali opet kontam da sem Padasha i Ace tesko da bi iko iz Srbije ubio nekome od gore pomenutih jedinicu. Edited July 1, 2010 by ZeRRoX Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 jer jedini igraju? :) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
artiljerac Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 u pravu je highli mnogo kenjas ! btw gj za acu eno ga na drugom mestu :D Quote In God we trust ~ONE~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 jer jedini igraju? :) brate, niko ne brani i drugima da igraju, ko šta radi u njegovo slobodno vreme je njegova stvar Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) u pravu je highli mnogo kenjas ! btw gj za acu eno ga na drugom mestu :D da da... to je ta prica klinaca od 10 godina. Po vasoj logici ne smes nikog da komentarises ako nisi bolji od njega? LOL btw evo grupa za drugi krug i cini mi se da po dvoje prolaze samo: Group A Lyn Grubby LucifroN FoCuS VortiX ThorZaIN Group B Moon ReMinD Aca Happy Majestic nicker Edited July 2, 2010 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 jer jedini igraju? :) pa ti me ubedi da iko drugi igra na nekom da kazes nivou, bilo je ljudi koji su bili na tom ili mozda visem nivou ali svi su koliko ja znam inactive... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 zeroxe znamo da si inactive !!!!!!!111111111111111 gj Aco za prolazak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 nisam sebe racunao somboled Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neba016 Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 e skinuo sam reps sa wc3replays.com i nemogu nijedan da gledam nemam mapu o.O!help plz!!daj te link gde mogu da skinem te maps shit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M1k1 Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 e skinuo sam reps sa wc3replays.com i nemogu nijedan da gledam nemam mapu o.O!help plz!!daj te link gde mogu da skinem te maps shit! Ne moras da skidas mape sve sto treba da uradis je da premestis mapu iz foldera maps/frozen throne u maps , ako kojim slucajem nemas mapu ovde mozes da skines http://war3.replays.net/ tako sto kad kliknes na replay pored imena mape imas i link za download mape.Nadam se da sam ti pomogao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) e skinuo sam reps sa wc3replays.com i nemogu nijedan da gledam nemam mapu o.O!help plz!!daj te link gde mogu da skinem te maps shit! w3g.replays.net tu imas za svaki replay mapu da skines koja je koriscena edit: e jbga nisam video Edited July 2, 2010 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neba016 Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) dada hvala puno na pomoci imao sam mape ali nisu bile u maps nego u maps/ft!HVALA btw zaboravio sam !GL ACA samo sabijaj!! Edited July 2, 2010 by neba016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 thorzain>grubby 2-0 ; nicker>remind 2-1 wtf :) ludnica od turnira Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 pa ti me ubedi da iko drugi igra na nekom da kazes nivou, bilo je ljudi koji su bili na tom ili mozda visem nivou ali svi su koliko ja znam inactive... ako sam dobro razumeo kazes da su trenutno najbolji a da su ljudi nekad bili na tom nivou a nisu to postigli? ili sam promasio poentu.. naravno da jesu najbolji, i naravno da svako radi u svoje slobodno vreme sta hoce... nit sam hteo da omalovazavam njihov uspeh niti indikujem na sebe ili nekog drugog... samo sam rekao da su jedini trenutno kod nas koji igraju aktivno sto je po meni ipak iznenadjujuce trenutno :)... Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spork Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 to lord reko nekom da kenja? xD jao jao jao bratori gde ce ovaj svet :) zasto jednostavno ne gledate svoja posla i tacka. sta koga boli kurac ko i sta radi u svoje slobodno vreme? btw svaka cast aci za prolazak :) i da, ima mnogo igraca koji su i dalje aktivni i igraju warcraft, ali nisu bas toliko primljeni kao neki (bez uvrede naravno) sve je u zabavi :) ko kako shvati jbg. Quote Blue is the colour, football is the game We're all together, and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain 'cause Chelsea, Chelsea is our name, Here at the Bridge whether rain or fine We can shine all the time Home or away, come and see us play You're welcome any day Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 (edited) sjebo sam se... kad retardi izbacuju po 1 2 repa po mechu :D evo grupa i rezultata: http://www.readmore.de/index.php?con...oupstage&id=65 Edited July 2, 2010 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Aco, svaka chast batjo!!! Samo tako nastavi!! :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 a sto je ovaj p1nke isao uopste? ^^ http://www.fragster.de/coverage/511/gruppenubersicht-eswc-grand-finals-2010-wc3/ a kurcio se ovde, kao idem na eswc :D isao sam da budem 6 dana u diznilendu besplatno i kupam se u bazenu/vozim po rolerkosterima/napijem i napušim s raznim nacionalnostima/slusam bob sinklera za djabe...to bi bilo to vise manje :* i da , nisam se kurcio vec se poznajem s zabom hajlijem i govedom pa se lozimo , a kolko znam tebe nisam nikad upoznao , pa ono .. neka tako i ostane :)baj d vej , aca sabijač. onaj gejm protiv majestica je bio roflol. its majestic. ae govedo javi se na msn kad dođes da mi das od bigmena msn pa da slike pokradem pusice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 ja te ne poznajem picko! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 ni ja, ko je ova ustaška budala Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 nagutajte se oboje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 a dobro jebemmumater i ja sam se zezao malo... nego hajli poceo da smara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 sine, zezaš se sa ljudima koje poznaješ, a kao što pinki kaže, nemam neku preteranu želju da te upoznam Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 (edited) kapiram da je eswc public event i da mogu da kenjam sta god hocu.. nisam upoznao ni grubbyja, moona itd.. tako da verovatno necu ni pinkija jbga, a tebe i ne vidim u toj prici uopste :D mislim oko upoznavanja :s ae Edited July 7, 2010 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts