pimpin` Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 (edited) potrazio sam dal' vec postoji slichan topic, al' nisam nashao, pa rek'o verujem da ce vam biti zanimljivo ;) iskreno, bilo mi je teshko poverovati da je crtez toliko realistichan... [edit] gledam ponovo i josh uvek imam trip kao da je negde u toku klipa ubachena fotka njene face Edited June 11, 2010 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WrVoX Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 ali komentar "ok draw her naked now " pobedio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 ovo je standardan realisticni crtez, gledao je sa fotke i slikao bez ikakvih originalnih intervencija, nije ovo tesko uraditi samo nema neku poentu, pa ilustratori uglavnom ne rade ovakve stvari nego rade nesto sto valja:) zapravo, ovo svaki prosecan ilustrator moze da uradi, samo ima pametnija posla... ako se vec ide u izvaljeni hiperrealizam, onda to mora da bude daleeeeeeeeeko tehnicki bolje izvedeno da bi imalo poentu (o kojoj se opet moze diskutovati, ali dobro), kao ovo recimo: ali opet, nema poente, uvek bi se pre opredelio za nekog klasicistu ili baroknog slikara, a bogami i stripadziju... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 upravo tako, ima na tjubu onaj lik sto crta dzoni depa i loka iz losta, ono je bas hiperrealizam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 11, 2010 Report Share Posted June 11, 2010 Jedno oko joj je retardirano nacrtano. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted June 12, 2010 Author Report Share Posted June 12, 2010 pa dobro, ja sam izabrao jedan od mnogih klipova gde se pokazuju mogucnosti grafichkih programa... poenta postoji u svemu, samo zavisi kako gledash na zivot. za nekoga ovakav klip moze da bude vrlo inspirativan i da pochne da se bavi nechim slichnim, a siguran sam da ne postoji nijedan ilustrator(dizajner, slikar etc.) koji nije pocheo sa kopiranjem slika ili crtanjem zivih modela. kako drugachije da nauchish da iscrtash realistiche oblike ljudskog tela? kad nauchish osnovne tehnike, mozesh posle da radish shta god ti padne na pamet... od necheg mora da se pochne ;) u svakom sluchaju sve shto zahteva da se ulozi mnogo vremena i truda, a usput stichesh dragoceno iskustvo i neshto stvarash od nule, ima poentu... direktno ili indirektno Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 i to ne samo poceo vec ih koristi za reference uveliko i posle:) sve to stoji, ali ovo je standardna ilustracija sa fotke, pa zato komentarisem jer si se ti odusevio. nista maliciozno, samo sam davao info. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts