[KGB]hybaa Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 (edited) Novi XAI, proban, star 10ak dana. Dobijen kao nov umesto starog koji je vracen na reklmaciju. Garancija je i dalje 2 godine. Uz mis ide sve sto uz njega ide. Prednost Beograd. Cena: 6000 din. fixno kontakt: pm ili 064-203-24-25 Edited June 15, 2010 by PlayMore hybaa !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted June 16, 2010 Author Report Share Posted June 16, 2010 i dalje na prodaju !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted June 22, 2010 Author Report Share Posted June 22, 2010 PRODATO !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts