pantasd Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 samo neke smetnje sredio sam sp 3 radi igra ali stalno se javlja nod32 i brise mi crack :D i jel moze neko da mi kaze kako da promenim profile da ne budem SkidRow :D Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 Mislim da ne može, profile name je vazan za name na Steam accountu (za original igru, jel :) Mada možda postoji podešavanje, znam da može avatar i još neke džidža bidže da se menjaju Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 ne u ovoj igri nema totalni deck building, i naravno da ga nema, i nema potrebe da se igra u samom startu prozove za djubre zbog toga, elem igra je zamisljena tako da svi dekovi budu manje vise balansirani jedni protiv drugih, posto proizvodjachi ove igre imaju za igru na raspolaganju svega 300-500 karata (sto je jako malo, naravno wizards im nije odobrio vishe zato sto bi to ugrozilo postojanje igre Magic the gathering online). Kad imas samo tako malo karata to znachi da ce medju njima da se istiche nekolicina mnogo boljih od drugih i onda bi se nashao u situaciji da kad odes online svi igraju sa samo jednim najboljim dekom (posto naravno sve pametno sto smislis da stavis u svoj dek svi ostali su smislili pre tebe)...eto ukratko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) Ja bih, sa svojim skromnim poznavanjem celog settinga i nakon par oktljučanih špilova, primetio da baš i nisu dekovi izbalansirani, bar ne oni početni (zeleni i crveni). Igrao sam sinoć na ladderu sa belim dekom i samo jedanput se desilo da me je pobedio zeleni, i to zato što je tip pootključavao valjda sve karte odande. Još sam pobedio i par crno-zelenih i plavo-crnih dekova, ubija ovaj beli kako je dobar (tj. dok ne otključam nešto bolje :) Edited June 18, 2010 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) ne u ovoj igri nema totalni deck building, i naravno da ga nema, i nema potrebe da se igra u samom startu prozove za djubre zbog toga Pa cilj MTGa jeste da ti pravis svoj deck i to je glavna car igre.Istina je da im ovi nisu dali prava zbog mtg online,al to ne menja cinjenicu da je nivo zabave smanjen bar za 50%.Dobro ja sam ocekivao da ce igra imati vishe slobode pa sam se razocarao.Sto se tice balansiranosti...eto Pip koji kaze da sa svojim skromnim znanjem kida,a nisam ni ja neki pro igrac stavishe prosek,igram sa belim dekom i prejak je.Mada mozda smo Pip i ja samo mnogo dobri Ja bih ovo preporucio ljudima koji tek pocinju,a posle nek se prebace na MTG:Shandalar iz 1997 i nek skinu sve ekspanzije i deck apdejtove. Edited June 18, 2010 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 pa da realno to sve stoji iza ideje da igra bude izbalansirana ali i pored svega toga na znalost ona nije :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 zbog glupe igre sam dobio proklete viruse i morao da reinstaliram windows Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Instalirao sam i poceo da igram. Svidja mi se za sada...sranje samo sto ima tako malo potencijalnih karata. Kako moze da se igra preko neta? Hocu sa komsijom da opikam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemi187 Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Ne moze preko neta.A i negde sam procitao da igra moze da izazove pregrevanje kompa,doduse ne mogu da se setim gde sam to video.Kao bila je neka prica da se jednom sprzio laptop dok je igrao igru jer se pregrejao ili tako neki slicni slucajevi pregrevanja zbog toga sto AI koristi sve vise i vise resursa kompa da bi bio pametniji.Doduse ja kolko sam odigrao 4,5 partija nisam video neku preteranu inteligenciju AI-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 21, 2010 Report Share Posted June 21, 2010 Odigrao sam je i sad mogu da kazem da je djubre...jedino sto valja su onih 12-13 challenge. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted June 18, 2011 Report Share Posted June 18, 2011 (edited) Godinu dana kasnije Magic The Gathering Duels of the Planeswalkers 2012-SKIDROW Features: * All-new and redesigned * Gather your allies to face new Archenemies * New decks using some of the newest cards: Duels of the Planeswalkers 2012 features ten new decks using cards from the latest Magic:The Gathering expansions, including your first chance to play with cards from the Magic 2012 Core Set. Each deck also offers 16 additional cards that can be unlocked as well. * Modify your deck for your own play style * Fifteen puzzling challenge levels * Three- and Four-Player Enhanced Co-op Play Ja cu sigurno odigrati challenge,a zanima me i ovaj deck builder dal su popravili. Edited June 18, 2011 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 19, 2011 Report Share Posted June 19, 2011 Upravo sam skinuo i igrao malo. Ne razumem za deckove, em što je gomila otključana u startu, em što nema novih karata za otljučavanje (čak su i dekovi protivnika koji se dobijaju nakon što ih pobedim odmah otključani). Verovatno je raspali crack u pitanju, pa je sve već otključano, ili ja tu nešto ne kontam. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts