ZOOM_Gaming Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 (edited) U nedelju, 13.6.2010. u 13h u ZOOM PC Igraonici, turnir u DotA-i! ZOOM FB stranica www.zoomgaming.rs zoomgaming@live.com 28 kompjutera, 24" monitori Full HD !!! učešće: 2.500 din. po ekipi (500 dinara po članu) SUPER NAGRADE!!! Za više informacija, posetite našu FB stranicu, gde ćemo objavljivati najsvežije informacije! Edited June 6, 2010 by ZOOM PC Igraonica Novi Sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Kratak je info s obzirom da je turnir za 10 dana :/ Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Prijavljujem ekipu Caboo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Kratak je info s obzirom da je turnir za 10 dana :/ slazem se uopshte losh nacin za organizovanje ako ga najavite 10 dana pre samog odrzavanja(da ne napominjem ispitne rokove,kraj shkolske godine itd) Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 koji si ti smarac :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 brate samo istinu govorim...koji je fazon reci ljudima,e za 10 dana je turnir DODJITE ! haha :D Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chivava Posted June 3, 2010 Report Share Posted June 3, 2010 Sta fali... ja cu doci sigurno. Lokalni turniri se ne propustaju Quote Il' si pro il' imas ribu.... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 slazem se uopshte losh nacin za organizovanje ako ga najavite 10 dana pre samog odrzavanja(da ne napominjem ispitne rokove,kraj shkolske godine itd) Ne u tom smislu, ok je sto je turnir za 10 dana, ne radi se o medjunarodnom turniru, samo treba da okaci vise infoa ovde, eventualno link ka sajtu za prijave. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TimeIsMoney Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 pa ok,ali mnogo veci turnir je pomeren (a bio je odredjen za to vreme) zbog ispitnih rokova,kraja shkolske godine itd ne kazem nishta,samo da se ne nadaju da ce doci puno ekipa koje nisu iz NS-a mi bi doshli al treba ocene da se popravljaju ili ce morati posle celo leto da se uci :/ Quote srešćemo se mi u jednoj mračnoj ulici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Evo vam info: igraonica je odlicna dodjite da piskim po vama (maxo na tebe se ovo posebno odnosi) ko voli dote vise nego kite doci ce, ko ne: djuka cigan i cosa papuca. Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 ja pravim ekipu za ovaj tur samo jos da nadjem Letu i malog Markovica [valjda tako bese] i potvrdjujem! xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 dolazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Leta shuri challenge na DGL-u kazu da je prejak sad, a mali MITROVIC sedi iza chivave svako vece i upija, tako da .... Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 DAMKE pravimo ekipu??? :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Ako hoce damke hocu i ja sa vama =) Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 ae mare onda, ti, Damke, ja, Bane i zovite Biggy-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_Gaming Posted June 6, 2010 Author Report Share Posted June 6, 2010 Dakle za prijave: fino posaljite email sa imenom ekipe i clanovima na zoomgaming@live.com. Uplatu izvrsiti za ekipe iz NS-a licno u ZOOM-u od 17-20h, a za ljude koji nisu iz BG-a, dacemo br. ziro racuna u Erste banci da se fino moze tako bez provizije uplatiti. Pravila su standardna: -cm, mapa v6.67c, autoban: Visage, Alchemist, Doom, Bounty Hunter, Spirit Breaker. Nagrade ce biti srazmerne broju timova koji se prijave i bice objavljene uskoro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Mare Bane i ostali zasto ste svinje i zasto se niste prijavili na shuffle teams turnir!?!?! kiteeeee autoban: Visage, Alchemist, Doom, Bounty Hunter, Spirit Breaker. Fleki nije ab, buhahahahahaa KIDAJ TAMO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Lep je koncept shuffle playera i ne nervira me sto mogu da mi zapadnu likovi koji ne znaju da igraju ali mi se neda da random dobijem debile koji smaraju =) kada bi znao sve likove koji igraju igrao bi 100% ali ovako mi se ne da =) Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 ajde be Mare ni ja ih nisam znao na prvi tur, ali je bilo extra, ae da se organizujete, ti i Silent kolima i dodjete 10 igraca i ovdasnjih 30ak to je vec lep tour i zajebancija :) i nisi mi odg na moje pitanje... ae ozbiljno da napravimo neki mix za tour :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
25cm-Matori Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 ma daaaaaaaaj :D upoznaces sve, svi su ok likovi itd itd :D Quote uzmi upaljac i pali xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 evo, ako igras sa Letom ja cu da ga prebijem umesto tebe, dobrovoljno se javljam! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatcat Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 Leta je osvojio 2. jubilarni st turnir :) Quote Mora neko i da fiduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted June 7, 2010 Report Share Posted June 7, 2010 i koliko ima ekipa za sada? o_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_Gaming Posted June 8, 2010 Author Report Share Posted June 8, 2010 i koliko ima ekipa za sada? o_O Za sada ima 7 ekipa,ali ima puno u najavi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts