xnikolax Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 i u trojci edge suxuje! Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Jedini razlog zašto neki od skokova ne mogu da se urade u q2 je što q2 nema debilnu fiziku za retardirane igrače koja omogućava da se sa jednim strejfdžampom preskoči cela mapa koja je valjda namerno dimenzonisana da bude premala za QL endžin Prosto nemogu da verujem koliko američko udruženje roditelja koja imaju retardiranu decu ima uticaja na ID Software da omogući i onima koji su malo "usporeni" da igraju igre... Edge za QL je karikatura od orginalne mape za Q2 btw nice movie editing etc kao i uvek zq Odlicno receno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Znam da su mi muda otpala dok sam naucio elevator jump na edge-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 /resurrect bio DeFrag world cup pre par dana, evo vam kompilacije pobednika po rundama. Bazz pokidao onim nehumanim RJom na kraju trece runde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts